Helbred & balance

Sådan kommer du i form med Wii

Af Line Sølvhøj Jensen 31. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du svært ved at komme i gang med at træne, når det er koldt udenfor? Så er det godt, at du kan komme i form med Wii. Vi guider dig til, hvordan du gør!

Vi elsker Wii, for det er nemlig en supergod undskyldning for at spille computer eller sidde foran fjernsynet - og samtidig holde dig i form og sund. Du kan nemlig dyrke rigtig meget sport med Wii, som både er megasjovt, og som også giver dig motion. Det kræver selvfølgelig lige, at du har en Wii, men hvis du er så heldig at have en eller kender nogen, der har en, så er det bare med at komme i gang!

Læs også: Kom i form derhjemme

Det er supersjovt at træne med Wii, fordi der findes så mange forskellige former for sport, du kan dyrke. Du kan nemlig købe mange forskellige spil, så du kan lave det, du synes, der er sjovt. Og så kan du jo både træne, selv om det er koldt udenfor, når du lige har fem minutter, er alene eller sammen med din veninde.

5 måder at komme i form med Wii

1. Sørg for at få trænet en halv time tre gange om ugen. Hvis du skal komme i form med Wii, så er det nemlig vigtigt, at du får trænet tit. Du kan for eksempel planlægge, hvornår du skal træne, så det føles som at gå til en sportsgren. Hvis du har planlagt, hvornår du skal træne, så er det lettere at huske.

2. Når du skal træne med Wii, så er det vigtigt, at du gør det rigtigt. Derfor skal du følge instruktionerne, så du kan udføre øvelserne rigtigt, men din Wii kan også give dig en masse gode råd om, hvordan du lever sundt.

Læs også: Dyrk nem motion om vinteren

3. Hvis du vil komme rigtig i form, så er det vigtigt, at du prøve nogle forskellige sportsgrene. På den måde kan du nemlig få trænet alle dine muskler, og det kan også give dig mere lyst til at træne, hvis du ikke skal lave det samme, hver gang du træner.

4. Du skal selvfølgelig også huske at give dig selv udfordringer, når du træner med Wii. Når du har trænet noget tid, så skal du gå til et sværere niveau i spillet, så du hele tiden kan blive udfordret.

5. Selv om Wii kan hjælpe dig med at komme i form, så skal du stadig huske at spise og leve sundt. Du må ikke droppe den sunde mad eller erstatte cyklen med bussen, bare fordi du træner med Wii. Wii kan hjælpe dig til at komme i form, men du skal også gøre noget for det selv.

Få ideer til flere sjove måder at dyrke sport på her!

MestLæste