Helbred & balance

Miley Cyrus’ smarte tip til at dække bumser

Af Oliver Kokholm Ungermann 31. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan skjuler man en bums på kinden? Miley Cyrus har et alternativt forslag!

Selv om bumser er en helt naturlig del af at være ung, og noget alle får, har de fleste lyst til at kunne skjule dem lidt.

Læs også: Miley Cyrus møder sin dobbeltgænger

Det kan bare være en vildt svær opgave, og nogle gange er makeup simpelthen ikke nok. Men det problem har Miley Cyrus fundet en løsning på!

På Instagram har den seje stjerne nemlig delt et billede, hvor hun har fået en bums til at ligne en skønhedsplet i stedet. Smart!

- Kæmpe skønhedsplet til at skjule den MEGA bums! Lol, skriver Miley til billedet.

Det er da en mulighed! Hvad synes du om Mileys tip?

I galleriet kan du få flere stjernetips mod bumser.

Stjernernestipsmodbumser

Leigh-Anne fra Little Mix har haft virkelig slem akne. Det, der har hjulpet hende mest, er en god hudplejerutine. Hun fjerner sin makeup, renser, toner og fugter hver eneste aften, før hun går i seng. Især skin tonic har hjulpet hende rigtig meget, fordi det lukker porerne, så der ikke kan komme snavs ind i dem.

Scarlett Johansson bruger æblecider-eddike som skin tonic til at bekæmpe sine bumser.

Amanda Seyfried putter tandpasta på sine bumser, inden hun skal sove, fordi hun mener, at det udtørrer dem.

Lorde har aldrig lagt skjul på, at hun har ret mange problemer med sin hud. Hun bruger en bumsecreme fra apoteket, der udtørrer urenhederne, mens hun sover.

Laura Maranos bedste tip mod bumser er at lade som om, de ikke er der. For som hun siger, er der ikke andre end dig selv, der lægger mærke til dine bumser, før du selv gør opmærksom på dem!

Selvom det er svært at se, så får smukke Zendaya også bumser! Hendes bedste tip har hun fået af sin mor, der har lært hende, at man aldrig må klemme eller pille i sine bumser.

MegetMere