Reklame

Mange bumser? Det kan du gøre for din hud

Reklame 22. august 2018
Det er helt normalt at have uren hud – især når man er teenager – men der er faktisk nogle ting, du kan gøre for din hud.

Argh! Kender du følelsen af at stå op til en ny bums i ansigtet? Der er ikke noget mere irriterende, end når bumserne bare ikke gider forsvinde. Men der er faktisk noget, du kan gøre for at mindske risikoen for bumser. Her er 5 gode råd, du nemt kan følge.

1. Fingrene væk!

Det er helt vildt fristende at trykke, pille og kradse i en bums – men lad være med det, hvis du kan! Jo mere du piller ved din hud, jo flere bakterier spreder du rundt i ansigtet med dine fingre, og inden du har set dig om, har du flere bumser. Yikes!

2. Pas på håret!

Ja, det kan lyde mærkeligt, men dit hår kan faktisk gøre, at du har svært ved at slippe af med bumserne. Fedtet hår, der hænger ned i dit ansigt, er ikke godt for din hud – så hold dit hår rent og sæt det eventuelt op.

3. Dine makeup-pensler trænger til at blive renset!

Hvis du bruger pensler eller andre ting til at tage makeup på med, så sørg for at rense dem ofte, så de ikke er fyldt med bakterier, der ikke er gode for din hud.

4. Rens, rens, rens!

Det kan ikke siges nok! Det er megavigtigt, at du renser din hud både morgen og aften, så du fjerner overflødig fedt og bakterier. Men du skal ikke være for hård ved din hud, så risikerer du bare, at den bliver irriteret og rød. Denne rensegel fra Avène er mild og god ved din hud, så den fjerner skånsomt, men effektivt snavs og makeup efter en lang dag. Og så forebygger den urenheder! Win!

Cleanance Cleansing Gel

5. Plej din hud!

Når du har renset din hud, skal den plejes med en god creme. Og gerne en, der holder urenhederne væk. Det gør ’Cleanance Expert’ fra Avène, som er en oliefri ansigtscreme til uren hud med hudorme, pletter eller misfarvninger og bumser. Husk, at din hud skal renses og plejes både morgen og aften.

Cleanance Expert

MestLæste