Helbred & balance

Løbemusik til din træning

Af Line Sølvhøj Jensen 3. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af dem, som rigtig gerne vil løbe, men bare ikke kan komme i gang? Her får du et godt tip til valg af løbemusik, der kan motivere dig!

Du har sikkert lagt mærke til, at musik kan påvirke dit humør og få dig i en bestemt stemning. Og derfor er løbemusik et rigtig godt tip, når du skal løbe, fordi stemningen kan motivere dig til at løbe.

Læs også: Vær sund og løb i naturen.

Hvilken slags musik er god?
Du skal selvfølgelig høre noget løbemusik, du godt kan lide, og så er det en god idé, hvis det er noget løbemusik, der er godt gang i, så du får masser af energi, og som kan give dig en god rytme, når du løber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men det er også rigtig vigtigt, at det er noget musik, der passer til din løberytme. Måske har du prøvet at løbe til noget musik, hvor rytmen enten var for hurtig eller for langsom, og så fungerer det altså bare slet ikke.

www.beat-runner.dk kan du teste om din yndlingsmusik passer til dit løb. Og samtidig kan du også finde løbemusik, som passer præcis til dig og din løberytme. Musikken kan faktisk gøre, at du bliver meget mere motiveret til at løbe. Og så bliver den kedelige løbetur måske pludselig til en sjov og anderledes måde at træne på.

Tip!
Hvis du gerne vil blive en bedre løber og holde øje med din puls, når du løber, så kan du løbe med et pulsur.

Læs også: Skal du løbe eller ej?