Helbred & balance

Læsernes seje sport – hvad er rugby?

Af Mia Foged Jørgensen 14. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fået nogle seje Vi Unge-læsere til at fortælle lidt om deres anderledes sportsgren. I denne uge fortæller Mia om rugby.

Fodbold, håndbold, ridning, svømning, gymnastik - ja, det hele! Der findes jo så vildt mange sportsgrene, og mange af dem kender vi faktisk ikke så meget til. Derfor har vi spurgt nogle seje Vi Unge-læsere, om de vil fortælle om deres lidt mere ukendte sportsgren.

Læs også: Læsernes seje sport - hvad er brydning?

Hvem: Mia Foged Jørgensen

Rugby, læsernes sport, vi unger, sej sport,


Hvad hedder din sport, og hvad går den ud på?
Sporten hedder rugby, og det er næsten det samme som amerikansk fodbold, bare uden alt udstyret. Det eneste, vi skal have på, er fodboldstøvler og tandbeskytter, og så må man kun aflevere bolden bagud. Rugby ser meget voldeligt ud, men det er det ikke. Der er meget strenge regler for, hvordan man må takle hinanden.

Læs også: Sådan kommer du i gang med at træne derhjemme

Hvornår startede du og hvorfor?
Jeg startede på min efterskole sidste år, fordi jeg synes, det kunne være sjovt at prøve noget nyt, og så blev jeg bare bidt af det :)

Hvad er det bedste ved sporten?
Det bedste ved sporten er, at man bare kan give den fuld gas. Jeg får et adrenalinsus, når jeg takler en af de større drenge - det er bare fedt.

Læs også: Læsernes seje sport - hvad er kapsejlads?

Og det værste?
Jeg vil ikke sige, at der er noget, som er værst ved sporten, men der er nok fordi, jeg bare er bidt af rugbyfeber.

Er sporten for alle?
Ja, alle kan spille rugby, men man skal nok lige tænke sig om, inden man begynder, for det er nok ikke så godt at spille rugby, hvis man nemt brækker noget. Man skal heller ikke have noget imod fysisk kontakt med andre mennesker.

Tjek stjernernes sunder vaner her!

Wow, det lyder vildt! Får I lyst til at tage kampen op med drengene? :)

Vi Unge Facebook, Vi Unge


MegetMere