clarins-viunge-dk
Reklame

Influencer Louise Madsen deler sine tips og tricks til smuk hud og makeup

for Clarins | af Aller Creative Studio 16. oktober 2019
Følger du Louise Madsen? Så ved du helt sikkert, at hun er supersej og ærlig om hendes hud. Her får du Louises bedste tips til hudpleje og makeup.

Kender du det der med at have en kæmpestor bums i panden og føle, at hele verden stirrer på den? Det gør influencer Louise Madsen, der begyndte at få uren hud, da hun var 11 år. I dag er hun superglad for sin hud og husker at pleje den, så den altid stråler. Få YouTube-stjernes allerbedste råd til hudpleje her.

Hvad er din hudplejerutine?

- Jeg går meget op i, at min hud er frisk og ren, og at der ikke sidder makeupsnavs, når jeg går i seng. Jeg kan føle mig helt beskidt, hvis min hud ikke er vasket og scrubbet, så det går jeg ret meget op i. Jeg renser min hud hver aften, og så skyller jeg den i vand om morgenen.

Har din hudplejerutine ændret sig med årene?

- Det har den helt klart. Med årene har man fundet ud af, hvilke produkter der fungerer for en, og hvilke produkter man bliver ved med at købe igen og igen.

Hvad er dit musthave-produkt?

- Micellar-rens. Det bruger jeg til at rense min hud hver dag, så den føles lækker og ren.

Hvad skal man altid huske, når man skal lægge makeup?

- Man skal helt klart bruge en god fugtighedscreme. Ellers bliver huden tør, og så begynder makeuppen at krakelere. Det er også vigtigt at bruge fugtighedscreme, selv om man har fedtet og uren hud. Man skal bare finde en creme, der passer til ens hudtype.

Går du nogle gange ud uden makeup?

- Ja, det gør jeg faktisk. Jeg er begyndt at gå med meget lidt makeup, og nogle gange har jeg slet ikke makeup på. Og det kunne jeg aldrig finde på for nogle år tilbage. Når jeg lægger makeup, bruger jeg lidt farve i brynene, og så bruger jeg bronzer, fordi jeg godt kan lide at føle mig brun. Engang tænkte jeg altid på, hvad dem fra min klasse mon ville tænke, hvis jeg havde for lidt eller for meget makeup på. Men jeg synes, man skal gøre det, man selv har lyst til.

Har du troet på nogle myter om hudpleje?

- Jeg er typen, der har prøvet at ignorere alle de mærkelige råd, man kan læse på nettet og se på YouTube. Jeg ville hellere selv finde ud af, hvad der fungerede. Jeg synes for eksempel, at det lød supermærkeligt at putte tandpasta på en bums, som der står mange steder.

Hvorfor begyndte du at lave videoer om din hud?

- Jeg kan huske, at jeg engang havde en bums i ansigtet, som jeg satte et plaster hen over. Jeg ville simpelthen hellere have et stort plaster i ansigtet, end jeg ville vise, at jeg havde en bums. Jeg havde det på i skolen og på en video. Folk spurgte, hvad der var sket, og så sagde jeg, at jeg var faldet og havde slået mig. Det var i 6. klasse, og det var bare så tabubelagt at have en stor bums – især når ingen af de andre havde det. Det var jo ikke fedt, at det skulle være på den måde.

Hvilke kommentarer får du på dine videoer?

- I kommentarfeltet under mine videoer er jeg både blevet kaldt ’bumsefjæs’ og ’pizzafjæs’. Det har jeg altid prøvet at ignorere. Jeg vidste jo godt, at jeg havde bumser, og det var ikke noget, jeg kunne gøre noget ved. Men der er også vildt mange, der skrev, at de slet ikke lagde mærke til det. De så det bare på samme måde, som hvis jeg havde fregner. Det var dejligt. Så begyndte jeg selv at kunne se det smukke i det og føle, at det ikke behøvede at være sådan en dum ting. Lige nu har jeg faktisk en kæmpe bums i panden, og den får altså ikke et plaster på.

Hvornår føler du dig allersmukkest?

- Jeg føler mig allersmukkest, når en af mine nærmeste fortæller mig, at jeg ser godt ud. Især i de situationer, hvor jeg ikke havde forventet det. Jeg prøver også selv at give komplimenter, fordi jeg ved, at man får et smil på læben.

Louise Madsens 3 bedste råd til din hud:

  1. Husk, at du er smuk, som du er! Hvil i dig selv, og lad være med at tænke for meget på, hvad andre tænker.
  2. Hvis du har problemer med din hud, så gå til en hudlæge, der kan hjælpe dig.
  3. Gør hudpleje til en del af din hverdag, og få en god rutine, der passer til dig og din hud.

Kig med nedenfor og se, hvad Louise gør inden hun lægger makeup:

Om My Clarins

My Clarins er en ny serie af hudplejeprodukter til ung hud. Den giver huden det bedste fra naturen.

My Clarins hudplejeserien består af 9 produkter, der respekterer alle hudtyper og giver din hud, det den har brug for. Produkterne fugter, afbalancerer og fremhæver skønheden dag for dag. I produkterne finder du veganer-venlige ingredienser som frugt, blomstervand og botaniske ekstrakter, der hjælper til at holde din hud ung, sund og frisk.

Hvis du vil vide mere om hudpleje og hvilken type, din hud har allerbedst af, kan du læse alt om Clarins’ plejende produkter lige HER

Foto: Clarins

MestLæste