Helbred & balance

Indrømmet – alle får bumser

Af Matas, Manhatten Clearface og Redaktionen 25. juni 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs med her og få hjælp til en bedre hud.

Du kan vælge at gøre noget ved det, og du kan vælge at lade være. Det er faktisk helt op til dig. Men vil du have en smuk hud fra nu af og for evigt, så er der nogle helt basale ting, du selv kan gøre: Bad uden for meget sæbe, stress ikke rundt som en skoldet skid, og spis relativt fornuftigt. Få et godt blodomløb med motion, og dyrk sommersolen fornuftigt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og rens din hud! Bare en enkelt afrensning hver dag og gerne to gør altså en mega forskel og har kæmpe betydning for, om du ender med rosin-look eller superstjerne-hud. Og det er ikke fordi, det tager lang tid. Fem minutter morgen og aften med de rigtige produkter på badeværelseshylden gør dig totalt klar til alt det, dit ansigt skal stå mål til: Fester, vejr og vind, lange skoledage og mad, der ikke altid er fundet i frugt og grønt-afdelingen.

Vi har testet huden
Der er lavet mange tests specielt på unge menneskers hud, og det er helt tydeligt, at de, der gør noget ved det allerede nu, bare er mere lækre og bliver ved med at være det. Deres hud er sundere, renere, og der dukker ikke ubehagelige overraskelser frem på hage, pande og næse. Slet ikke op til de store fester, hvor presset er ekstra hårdt.

Med Manhatten Clearface får du den ultimative tretrinsraket mod smuk hud og fabelagtigt look. Først rens, så pleje og til sidst make-up. For det er ikke ligegyldigt, hvad du propper på huden. Produkterne dækker alt det, du har brug for, så du altid kan være dit ansigt og din hud bekendt. Og produkterne er en hjælp til før, under og efter et udbrud af bumser - og holder din hud klar til enhver udfordring.

Du kan købe Manhatten Clearface i Matas.

Læs mere her!

Læs mere om

MestLæste