Helbred & balance

Harry Styles’ sære bumsekur

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
1D-stjernen Harry Styles er ikke bare for at bruge alternative og måske lidt ulækre metoder til at pleje sin hud. Læs her, hvordan han gør!

Det er aldrig sjovt at have uren hud. Specielt ikke, når man skal fotograferes lige så mange gange, som Harry Styles vil blive det på One Directions netop begyndte verdensturné.

Læs også: Er det her Harry Styles' bare numse?

Derfor har Harry søgt alternative metoder til at slippe af med bumserne. Ifølge MailOnline har den 20-årige supersøde sanger nemlig valgt at få lavet sine ansigtsmasker af fuglelort fra Japan, der altså skal hjælpe ham med at få en glat og lækker hud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kuren, der hedder 'Geisha Facial', er dog ikke helt ukendt i stjerneverdenen. Både Tom Cruise og Victoria Beckham er nemlig faste brugere af metoden, som eftersigende koster omkring 2000 kroner per gang, og nu skulle Harry altså også være en del af denne gruppe. Hihi!

Læs også: Harry Styles' triste farvel

Hvad synes du om Harrys bumsekur?

Stjernermedbumser

"Jeg havde rigtig mange bumser, da jeg var 17, så derfor begyndte jeg at få medicin til min hud. Da jeg var med i ”Easy A”, var jeg så stresset, at bumserne kom igen. Det photoshoppede de heldigvis ud af filmen!"
"Jeg havde virkelig dårlig hud en overgang. Vores makeupartister på ”Glee” spurgte tit, hvad der var galt med min hud. Det var ret pinligt."
"Jeg plejede at få virkelig mange bumser. Min mor tog mig med til lægen, og så ordnede det sig. Men det gjorde mig meget usikker."
”Jeg får bumser ligesom alle andre. Mit bedste tip mod akne er at huske at fjerne sin makeup, inden man går i seng!”
”Før jeg fik medicin mod akne, havde jeg altid mindst en bums. Jeg får stadig bumser engang i mellem, når jeg er stresset.”
”Jeg har ret mange ar efter bumser, og det gør mig meget usikker på mig selv. Nogle gange bruger jeg alt for meget makeup for at dække arrene.”
”Jeg plejede aldrig at få bumser, men da jeg var med i ”X Factor”, fik jeg pludselig vildt mange, fordi jeg havde så meget makeup på hele tiden.”

Læs mere om

MestLæste