Reklame

Guide: 3 trin til smuk sommerhud

Af Reklame 8. august 2018
Når solen endelig kigger frem, har man lyst til at være udenfor hele tiden. Men solens stråler er hårde ved huden, så du skal passe godt på. Her er 3 nemme råd til smuk hud om sommeren.

Vil du have smuk hud hele sommeren? Så er der 3 ting, du kan gøre for at mindske urenheder og beskytte huden bedst muligt:

1. Brug solcreme!

Det er SÅ vigtigt at passe på huden i solen. Det har du sikkert hørt mange gange før. Men vidste du, at solen, udover at være farlig, også kan gøre, at du får flere bumser? Mange oplever, at deres hud bliver pænere om sommeren, fordi solen udtørrer huden lidt, og fordi en solbrun kulør er med til at kamuflere bumser. Men det bliver desværre ikke ved med at være sådan, for solen gør laget af døde hudceller tykkere, og det betyder, at dine porrer bliver helt tilstoppede – og så får du faktisk flere urenheder sidst på sommeren. Husk altid solcremen, der er det eneste (udover skygge), der kan beskytte din hud. Denne solcreme fra Avène er specielt udviklet til fedtet og uren hud.

Sun Cleanance SPF30

2. Rens din hud!

Det er megavigtigt at rense huden – både sommer og vinter. Men tænk lige på alle de urenheder, din hud samler op i løbet af en hel dag på stranden eller i skoven. Sørg derfor for at rense din hud, når du står op og før du skal sove. Hvis du er glad for, at det er nemt og hurtigt, så brug en micellar water fra Avène. Det er en 3-i-1 renselotion, som du tager på med en vatrondel. Du behøver ikke skylle huden bagefter. Psst.. Den fjerner også makeuppen. Supersmart!

Cleanance Micellar Water

3. Fugt, fugt, fugt!

Din hud skal have masser af fugt, hvis den skal se sund og smuk ud i sommervarmen, hvor den nemt kan udtørre. Derfor skal du bruge en god creme, der passer til dig. Hvis du har tendens til bumser eller hudorme, så brug ’Cleanance Expert’, der indeholder aktive stoffer, som opløser hudorme OG hæmmer bakterieudviklingen, så du undgår bumser.

Cleanance Expert

MestLæste