Helbred & balance

Grøn te gør dig supersund

Af Luise Gregersen 18. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Grøn te er megasundt! Se her, hvordan den lækre drik kan gøre dig sund, smuk og glad.

Drikker du grøn te? Hvis ikke, så er det på tide, at du får brygget dig en kæmpe kande! Grøn te er nemlig megasundt for både krop, hud og sind.
Se herunder, hvorfor du skal drikke mere grøn te.

Antioxidanter
Vink farvel til vintersnue og tørre kinder med spandevis af lækker, grøn te. Grøn te er nemlig propfyldt med sunde antioxidanter, der beskytter din hud og dit immunforsvar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Smukke øjne
Ser dine øjne hævede og trætte ud? Put to poser grøn te i koldt vand, knug vandet ud af dem, og læg dem på dine øjne i ti minutter. Så ser du frisk og veludhvilet ud igen.

Vågn op
Grøn te er et sundt og lækkert alternativ til kaffe og energidrikke. Grøn te har nemlig et naturligt højt indhold af koffein, der gør dig frisk.

Skinnende hår
Har du trist og slidt hår? Skyl det med kold grøn te, så bliver dine lokker glansfulde og skinnende igen.

Lækre kager
I Danmark bruger vi som regel grøn te som en forfriskende drik, men i teens hjemstavn, Asien, bruges den faktisk tit som ingrediens i opskrifter på mad og kager. Næste gang du laver cupcakes, så put afkølet grøn te i dejen i stedet for vand eller mælk. Du kan også erstatte vandet i glasuren med grøn te.

Stjernernesbedstesundhedstips

Hav det sjovt: For Bella Thorne handler sundhed om at have det sjovt. Hun holder derfor sin krop sund ved at lege, og det kan derfor være alt lige fra fodbold til vandkrig, der får hendes puls op! Leg er en megasmart måde at bruge sin krop på!
Hold blodsukkeret stabilt: Eva Longoria er et lille nips, og hendes bedste sundhedstips er ganske enkelt at holde blodsukkeret ved lige. Det gør hun ved at spise rigtig mange små, sunde måltider om dagen. Faktisk spiser hun hver anden eller hver tredje time. På den måde undgår hun at overspise og snacke usunde ting i løbet af dagen.
Vand, vand, vand: Det er en gammel klassiker, men det ændrer ikke på, at vand er nøglen til Jennifer Lopez’ sundhed. Hun sørger nemlig altid for at gennemfugte kroppen indefra med en masse vand. Vand gør også din hud og dit hår smukkere! Bonus!
Et sundt sind: Det vigtigste for Demi Lovato er, at man er sund indefra. At man har et sundt sind – det vil sige, at det at være i balance er nøglen til gode resultater, hvis du spørger Demi. To gange om ugen hjælper yoga stjernen med at holde sig klar i hovedet, så hun får det maksimale ud af sin træning seks gange om ugen.
Sov godt: Supermodellen Heidi Klum benytter sig af et ret simpelt sundhedstrick: Søvn. Du læste rigtigt, for det vigtigste i Heidis sundhedsrutine er faktisk bare at sove en lang, god nats søvn. Stjernen går allerede i seng kl 20.30, når hun har mulighed for det. Det er lidt tidligt, men man skal altså ikke undervurdere søvn!
Små konkurrencer: Da Ashley Greene indspillede ”Twilight”-filmene, var hun nødt til at yde sit bedste hele tiden. Det hjalp træningen hende med, og for at træningen ikke blev for kedelig, gjorde hun og de andre ”Twilight”-piger træningen til små konkurrencer. Smart! Der er jo ingen, der gider tabe!
Gå, gå, gå: Cara Delevingne er tynd af natur, og derfor har hun aldrig været på kur. Hendes største udfordring er at se sund ud og have lidt former, selv om hun er meget slank. Hun går nogle lange turer og spiser masser af protein, og det hjælper hende med at se sund og dejlig ud.
Flere slags træning på en gang: Jessica Alba elsker at træne, så det er selvfølgelig en stor del af hendes sundhedsrutine. For at hun får mest muligt ud af sin træning, blander hun forskellige typer træning. Hun sørger for at få pulsen op, og derefter laver hun forskellige typer muskeltræning.
Friturestegt mad er et no-no: Det bedste sundhedstip fra Cameron Diaz er ret simpelt: Undgå friturestegt mad. Hun prøver i stedet at erstatte alt det usunde fedt med den helt rigtige næring til kroppen. Man kan vidst godt sige, at hendes råd bare er at spise ordentligt!

Læs mere om

MestLæste