hud
Reklame

Forkæl din hud efter en lang skoleuge

Af Reklame 15. august 2016
Efter fem hårde skoledage trænger din hud da til en masse forkælelse. Giv den det med lækre produkter fra Garnier!

4 måder at forkæle din hud på i weekenden:

 1. Hvis din hud er sart, er det en god idé at nøjes med at eksfoliere, altså skrubbe, din hud en gang om ugen. Weekenden er et oplagt tidspunkt! Giv dig god tid, så du får skrubbet hele dit ansigt.
 2. Hvis din hud skal stråle og være så smuk som overhovedet muligt, skal du tilføre den masser af plejende fugt. Det kan du for eksempel gøre med en ansigtsmaske, der passer til din hudtype.
 3. I weekenden har du ekstra meget tid – hvorfor ikke bruge tiden på at eksperimentere lidt med din hudplejerutine? Måske har du købt en ny maske, du glæder dig til at prøve, eller måske vil du prøve at bruge din ansigtsrens, mens du alligevel er i bad. Udnyt, at du ikke har travlt med at blive klar!
 4. Udover at forkæle din hud med lækre produkter kan du også gøre noget godt for den ved at sørge for at få nok søvn og motion. En gåtur i naturen og en dejlig lang lur er noget, din hud vil takke dig for!

1, 2, 3, skjul en bums!

 • Bumser er irriterende, men heldigvis kan du nemt skjule de irriterende knopper …
 • Første step mod pæn og ren hud er at få en god hudplejerutine. Din hud kan sagtens se pæn ud, selv om du har urenheder, hvis den er gennemfugtet og velplejet. Du skal derfor rense din hud hver morgen og bruge en creme, der passer til din hudtype.
 • Herefter skal du have fat i et produkt, der skjuler dine bumser og samtidig ensarter din hud. Garnier BB Cream er et supersmart alt-i-ét-hudplejeprodukt, der både ensarter huden, beskytter din hud, giver din fugt og gør den mattere at se på.
 • Inden du går i seng, skal din hud renses og plejes med en god creme igen. Både forurening og makeup kan nemlig tilstoppe dine porer, så det er vigtigt at gå i seng med en ren og gennemfugtet hud.

En god hudplejerutine:

 1. Rens din hud med den smarte PureActive 3in1, som er rens, skrubbecreme og maske i ét.
 2. Brug herefter PureActive Purifying Toner, som er en antibakteriel tonic, der frisker din hud op.
 3. Fugt nu din hud med PureActive Matte Control-fugtighedscreme. Din hud får masser af fugt – og bliver mat og fin at se på!
 4. Om dagen kan du afslutte med PureActive BB Cream, hvis du har lyst til at ensarte din hud.

Læs mere om

MestLæste