Helbred & balance

Derfor skal du træne med en dreng

Af Thomas Flindt 10. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du overvejet at træne sammen med en drengeven? Så tjek her, hvorfor det er en god idé!

Det er ret hyggeligt at træne sammen med sin veninde, men det kan faktisk være lige så sjovt at træne sammen med sin ven. Vi har derfor fundet nogle gode grunde til at træne sammen med dreng - se dem herunder:

1. Et godt venskab
Uanset om I træner en eller flere gange om ugen, så er der gode chancer for at komme tæt på hinanden under træningen, og det kan blive begyndelsen på et godt venskab. Han har nemlig paraderne nede, når han træner, og det betyder, at du hurtigt kan komme til at tale meget personligt med ham. Ikke nok med at I bliver sunde af træningen, så får I også et supergodt venskab.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fitness for begyndere

2. Få bedre resultater
Mens det kan være ret irriterende, hvis din veninde prøver at motivere dig til at løbe lidt hurtigere eller tage en armbøjning mere, så vil du være mere modtagelig, hvis det kommer fra en drengeven - han skal jo ikke tro, at du er for fin til at arbejde hårdt. Som sparingspartner er en dreng mere effektiv, og du vil helt sikkert se gode resultater med din træning.

Læs også: Lugter dine fødder?

3. Den bedste wingman
Har du fået et godt øje til en fyr i fitness? Så er din træningsven den bedste wingman - og han behøver næsten ikke gøre noget. Drenge er nemlig konkurrencemennesker - lige som piger er - og derfor bliver du vildt interessant, når du er sammen med en anden dreng. Send den flotte fyr et sødt smil, eller giv ham en kompliment, og du vil med garanti få hans telefonnummer, hvis du spørger.

Tag testen: Har du nok energi?

4. Træn i fred
Hvis du har prøvet at træne i fitness alene eller med en veninde, så kender du helt sikkert til, at drengene kigger vildt meget på jer, og måske prøver de endda at komme i kontakt med jer. Det kan godt være meget sjovt, men hvis du bare vil træne i fred, så er din træningsven som sendt fra himlen. Mange drenge tør ikke tage kontakt til en pige, som er sammen en anden fyr, og derfor får du, hvad du ønsker: Fred og ro til at træne.

Hvilken kendisfyr vil I helst have som træningspartner?

Herunder kan du se, hvad du skal spise, inden du træner!

Detskalduspiseførdutræner

Alle de kloge mennesker, der ved noget om kost og motion, anbefaler bananer inden træning. De er nemlig fyldt med gode ting, som din krop kan tage af, når du begynder at anstrenge dig. Spis helst bananen en halv time før din træning, og tilføj gerne en kop græsk yoghurt med lav fedtprocent. Så er din krop ultraklar!
Det gode ved muslibarer er, at de er hurtige at fordøje. Det vil sige, at de ikke kommer til at mærkes tunge i din mave, mens du træner. Tværtimod giver de et hurtigt skud energi, og vil være fordøjet på under en time, så du kan sagtens spise en muslibar 20-30 minutter, før du begynder at motionere.
Et stykke groft knækbrød med syltetøj eller Nutella, er faktisk ikke en dum idé, inden du skal træne. Det lægger sig nemlig let i maven, giver din krop noget den kan trække på, og endda et energiboost fra sukkeret. Win! Spis det gerne minimum et kvarter før, du skal motionere.
Mange tror, at smoothies er gode inden træning, men hvis de laves med for meget mælk eller yoghurt, kan de desværre give dårlig mave og fordøjelse under træningen. Drik i stedet et glas juice.
En kop havregryn med eksempelvis rosiner mindst en halv time før træningen, er en supergod idé! Havregryn er nemlig fyldt med fibre og vitamin B, som giver din krop en supergod base for motionen.
Store måltider, fede mælkeprodukter, chips, større mængder kød og gulerødder er alle dårlige måltider inden træning, da det fordøjes meget langsomt.

MestLæste