Helbred & balance

Derfor skal du dyrke motion med din veninde

Af Redaktionen 3. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af dem, der har rigtig svært ved at dyrke motion? Så skal du hive fat i din veninde – læs her hvorfor!

Det er ikke altid en fest at dyrke motion, men det bliver helt sikkert meget sjovere, hvis du har din bedste veninde med, mens du kommer i form. Her er nogle sjove måder at dyrke motion med din veninde:

Tag i svømmehallen
Svømning er supergod og skånsom træning for hele kroppen. Hiv din veninde med i svømmehallen - det er så hyggeligt at svømme om kap og pjaske rundt i bassinet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs guiden: Fitness for begyndere

Se motionsfilm
På YouTube er der masser af træningsvideoer, hvor du får vist præcis, hvordan øvelserne skal udføres. Med en god veninde ved din side kan I motivere hinanden til lige at tage en mavebøjning mere!

Drop bussen
Det er fristende at hoppe på bussen om morgenen på vej til skole - men det er altså meget sundere at stå lidt tidligere op, mødes med din veninde og nuppe cyklerne i stedet!

Læs også: Drop fitness og træn derhjemme

Træn med din smartphone
Vidste du, at din smartphone indeholder masser af træningsapps, du kan afprøve sammen med veninden? Prøv for eksempel Yoga Free, Daglig Træning, eller søg selv efter mange flere.

Smut i fitnesscenter
Aftal en fast dag om ugen, hvor du tager i træningscenter med veninden. Det er meget nemmere at tage sig sammen til at komme til træning, når du ved, at du skal tøsehygge samtidig.

Læs også: Få mere energi om vinteren

På med skøjterne
Når det er sommer, er rulleskøjterne perfekte til venindemotion, og når det bliver vinter, er der måske en nice skøjtebane i nærheden, hvor I kan suse rundt!

Hvad er den sjoveste måde at dyrke motion på?

MestLæste