Helbred & balance

Dårlig ånde? Aldrig mere!

Af Redaktionen 18. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Dårlig ånde er et no-go, uanset om du skal kysse eller ej! Se her, hvordan du undgår problemet!

Dårlig ånde er altså ikke et hit, men desværre får vi det alle engang imellem. Se her, hvordan du slipper af med den fæle lugt, inden du kysser drømmesnacken eller hvisker din BFF i øret.

Læs også: Guide til det perfekte kys

God hygiejne
Det lyder måske ret indlysende, men der er faktisk rigtig mange, der ikke holder deres mund ordentligt ren. Børst altid dine tænder i mindst to minutter, skrab tungen (ja, det er klamt, men det skal gøres) og brug tandtråd. Det skal gøres morgen og aften hver eneste dag!

Spis persille
Har du spist mad med rå hvidløg i? Tyg på en kvist persille i et par minutter, det tager den værste lugt. Tyggegummi og mundpastiller er også fine, men det høje indhold af kunstige sødestoffer kan give dig ondt i maven.

Læs også: Hotte snavetips? Få dem her!

Test din ånde
Lægger ham den søde op til et godnatkys? Er du bange for, at du har dårlig ånde? Glem tricket med at ånde ind i din hånd og dufte til den, det virker ikke! Hvis du gerne vil vide, om du har dårlig ånde, skal du i stedet slikke på din håndryg og lade den tørre helt. Hvis din hånd lugter grimt, så har du dårlig ånde.

Pas på bøjlen
Bruger du natbøjle? Så husk at rengøre den lige så tit, som du børster dine tænder. Hvis du har togskinner eller ganebøjle, skal du også være ekstraopmærksom på god hygiejne. Spørg din tandlæge, hvordan du holder din bøjle ren.

Så frem med tandbørsten, tøser! Man ved jo aldrig, hvornår man render ind i en af de her søde fyre, der er vilde med at kysse på deres fans!

Stjernerderkysserderesfans

MegetMere