Helbred & balance

Apps til din krop

Af Luise Gregersen 30. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du søvnig, stresset eller småsyg? Vi har fundet de bedste apps, der giver din krop balancen tilbage.

Kender du følelsen af at være småforkølet i ugevis? Kan du ikke huske, hvornår du sidst har haft din menstruation? Får du slet ikke sovet nok om natten?

Læs også: Bliv megastærk med apps

Der er masser af apps, der hjælper. Se dem i galleriet!

Appstildinkrop

Din menstruation kan være med til at give dig et praj om, om alt er, som det skal være i din krop. Hvis din menstruation ikke kommer til tiden, kan det nemlig være et tegn på, at din krop er stresset. Men hvem kan lige huske, hvornår man sidst havde menstruation? Vi kan i hvert fald ikke! Derfor er app’en ”Period Tracker” vildt smart. Den fortæller dig nemlig ikke kun, hvor lang tid der er, til du får menstruation igen. Den holder også styr på symptomer som bumser, hovedpine og chokoladetrang, så du er helt forberedt til næste gang!
Okay, det er måske ikke superrelevant lige nu, men gør lige dig selv en tjeneste og download ”Olay UV Monitor” inden foråret. Med den kan du nemlig tjekke, hvor skarp solen er, og hvor meget solfaktor du skal bruge.
Når hjernen kører i tomgang, selv om du burde lave lektier, så prøv app’en ”Elevate – Brain Training”. Det er en slags trænings-app til hjernen, hvor du skal løse små opgaver.
Føler du dig lidt småsyg? Så skal du have app’en ”Cures A-Z”. Som navnet antyder, så giver den dig en hel masse naturlige forslag til, hvordan du bliver rask igen. Smart!
Er du stadig megatræt, når dit vækkeur ringer om morgenen? Det kan sagtens være fordi, du ikke vågner på det rigtige tidspunkt. App’en ”Sleep Cycle” analyserer dit søvnmønster og vækker dig, når du sover lettest. Det skulle fjerne den værste morgentræthed.
Har du svært ved at falde i søvn om natten? App’en ”White Noise” giver dig et beroligende lydtapet, der hjælper dig med at falde til ro.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste