Helbred & balance

Alt om dine bumser

Af Cecilie Nees 17. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bumser er megairriterende – heldigvis er der nogle ting, du kan gøre for at slippe af med dem…

Plej igennem!
Din hud skal plejes hver morgen og aften. Du har brug for sådan cirka fire produkter til formålet: En vaskegelé, en skintonic, en god fugtighedscreme og en dybderensende ansigtsmaske.

Hvad skal du spise?
Det er ikke bevist, at bestemte fødevarer kan give dig bumser, men chips og chokolade er ikke ligefrem medvirkende til at gøre din hud lækker! Prøv at holde øje med, om der nogle bestemte ting, der gør din hud uren. En multivitaminpille, en sund og varieret kost og rigeligt med vand er det eneste, du kan gøre for din hud på madfronten!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad kan lægen gøre?
Der er mange, der venter for længe med at gå til lægen med problemer med deres hud. Lægen kan hjælpe på forskellige niveauer - du kan få forskellige slags creme, som du kan smøre på urenhederne, ligesom du kan få en skrappere behandling, hvis din hud er meget uren. Husk, at lægen ser mange eksempler på uren hud hver dag, og at du derfor ikke skal være det mindste flov over at gå til lægen med dine problemer med huden.

Kendte med bumser
Jep, de kendte får også bumser, og det gør modellerne også - også dem, vi har på forsiden af Vi Unge! De er bare så heldige, at de for det første får lagt en lækker makeup af en professionel makeupartist og for det andet kan få lavet deres hud flot i et computerprogram, inden billederne af dem bliver trykt, hvis de har brug for det.

Sådan skjuler du en bums:

• En bums, der er hvid…
Brug en meget tyk concealer på bumsen, og læg lidt pudder ovenpå.

• En bums med sår på…
Nøjes med lidt god creme og en pudder.

• En indvendig bums…
Brug lidt foundation og lidt pudder.

• En bums, der lige er blevet trykket…
Brug en cremet concealer, og dup lidt pudder midt på bumsen.

MestLæste