Reklame

7 musthaves til din vinterhud

Reklame 7. december 2017
Vinterens kulde er rigtig hård ved huden, og derfor er det vigtigt, at man plejer den med gode produkter. Se vinterens 7 musthaves fra The Body Shop!

Huden bliver tør og læberne sprækker, når det bliver koldt udenfor. Derfor er det vigtigt, at man husker at pleje den! Her kan du se, hvad din hud har brug for – og hvilke produkter, du skal bruge.

7 musthaves til din vinterhud:

1. På førstepladsen over musthaves kommer selvfølgelig en ansigtscreme, der giver masser af fugt. Det har huden især brug for om vinteren.

Moisture Cream Vitamin E

 

2. En god maske er også uundværlig, når man skal give sin hud lidt ekstra kærlighed. Denne maske er god mod urenheder og renser i dybden.

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

3. Din krop skal selvfølgelig også forkæles. Det kan du gøre med en bodyscrub, som blidt skrubber de dødehudceller væk, og gør huden dejlig blød. Denne dufter virkelig sødt og lækkert.

Strawberry Softening Body Polish

4. En smeltende honningmaske, som fugter huden godt igennem skal også klart på listen. Vi kan ikke sige det nok: Fugt, fugt, fugt!

Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

5. Det er virkelig vigtigt, at du renser huden dagligt. Så undgår du nemlig, at skidt og snavs ikke sætter sig og bliver til bumser.

Face Wash Vitamin E

6. Det er ikke kun dit ansigt, der har brug for fugt. Hele din krop har faktisk gavn af at blive smurt ind i denne creme efter et dejligt, varmt bad. 

Strawberry Body Butter

 

7. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så skal du have en toner med i din renserutine. Den blødgør nemlig huden, og gør, at huden optager endnu mere af alle de gode ingredienser i dine cremer. Toneren skal påføres efter rens og før fugtighedscreme. Psst ... De tre produkter i Vitamin E-serien kan du faktisk få som en samlet kollektion - de fungerer nemlig supergodt sammen. 

Toner Hydrating Vitamin E

MegetMere