Krop & Sind

Har du fundet den eneste ene?

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du allerede fundet dit livs kærlighed? Læs med her, og bliv klogere på, om din kæreste er den eneste ene!

Det kilder i maven, og der er god kemi mellem jer, men har du allerede vundet i lotteriet og fundet din eneste ene? Læs med herunder, og find ud af det!

Læs også: Sådan føles det at være single

Kan du være dig selv?

Hvis du har fundet din eneste ene, er din kæreste en, som du kan være hundrede procent dig selv sammen med. Hvis du føler, at du spiller en rolle, eller i hvert fald ikke helt er dig selv, når du er sammen med ham, er det måske fordi, du ikke føler, at du har plads til at være den, du er, når du er nær ham, og sådan bør det ikke være! I skal turde pjatte, være seriøse, kede af det og glade sammen med hinanden, sænke paraderne og bare slappe helt af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Følelser

Når alt kommer til alt, handler kærlighed om følelser, og har du virkelig stærke følelser for din kæreste, er der da en supergod mulighed for, at han er den eneste ene for dig. Hvis I elsker hinanden i tykt og tyndt, og sagtens kan overkomme skænderier, misforståelser og dårlige tider - for de kommer uanset hvad - så skal I nok klare den. Og så skal han selvfølgelig også have de samme følelser for dig, og han skal være villig til at gøre alt for dig og jeres forhold!

Læs også: Skal I holde pause?

Tager tid

Uanset hvad, er det virkelig svært at finde ud af, om din kæreste er den eneste ene, for der kan jo altid ske et eller andet, der desværre kan ødelægge et forhold. Derfor er et par måneder sammen med en sød fyr heller ikke nok til at være helt sikker, desværre - og selv efter et år eller to, er der heller ingen garanti for, at han drengen i dit liv. Men det skal selvfølgelig ikke slå jer ud, for føler I begge, at I er som skabt for hinanden, er I det nok også!

Tror du på det?

Tror du overhovedet på princippet om "den eneste ene"? Der er ikke noget rigtigt og forkert, for du må tro på lige, hvad du har lyst til - men det er altid sundt at tænke lidt over, hvad man egentlig selv tror på. Er du overbevist om, at der er en enkelt fyr derude, der er din eneste ene, som skæbnen vil bringe dig sammen med? Eller tror du, at der findes masser af søde fyre, der er perfekte til dig? Det gør selvfølgelig en forskel!

Læs også: Hvad tænker drengene om dine beskeder?

Masser af fyre

Er det gået op for dig, at du ikke har fundet den eneste ene endnu? Bare rolig - det har du masser af tid til! Du er nemlig stadig super ung og har hele livet foran af dig, så du skal ikke være bange for, at du aldrig finder den fyr, du har fortjent. Han er derude et sted, og når du finder ham, ved du, at han er den rigtige!

Tror du på "den eneste ene"?

I galleriet herunder kan du læse, hvordan du fortæller din kæreste, du er klar til sex!

Sådanfortællerdudinkæreste,duvilhavesex

Før du overhovedet nævner ordet ”sex” for din søde kæreste, skal du være helt sikker på, at du virkelig er klar. Selvfølgelig er det altid helt i orden at fortryde senere, men det er altså ikke noget, du skal beslutte forhastet. Tag et par dage til at tænke det igennem, før du indvier din kæreste i dine planer.
Det er ikke farligt at tage sex-snakken med din kæreste. Vi lover, at personen ikke bliver sur! Selv hvis personen ikke er helt klar til at have sex endnu, vil din kæreste helt sikkert synes, at det er vildt dejligt, at du har lyst til at have sex med personen. Så hvad er det værste, der kan ske?
Lad for alt i verden være med at tage jeres første snak om sex i bussen på vej hjem fra skole. Det bliver med garanti akavet! Sig det i stedet til din kæreste, når I er alene og har tid til at snakke det helt igennem. Hvis du er rigtig nervøs, kan det godt hjælpe at undgå øjenkontakt med personen. Prøv i stedet at fokusere lige mellem din kærestes øjne, mens du fortæller det. Personen vil tro, at du ser personen i øjnene, og du får nemmere ved at få det sagt. Win!
Okay, så sms er ikke den bedste måde at have en alvorlig samtale, men hvis du er VILDT nervøs, så må du altså godt skrive en besked til din kæreste i stedet. Men spørg lige først, om personen er alene, så du ikke risikerer, at personens mor læser over skulderen.
Hvis du slet ikke kan få ordene ud, så vis personen hvad du vil i stedet. Kys din kæreste lidt længere end normalt, kig dybt i øjnene, og vis med dit kropssprog, hvor forelsket du er. Forhåbentlig fanger personen hintet, og så spørger personen måske selv, om du har lyst!

MestLæste