Krop & Sind

Det vil fyrene have

Af Line Sølvhøj Jensen 7. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne være en god kæreste? Her er fem ting, som fyrene drømmer om, når de får en kæreste.

Det kan være svært at vide, hvad du skal gøre for at blive en rigtig god kæreste. Vi har samlet fem ting, som fyrene drømmer om, når de får en kæreste.

Vær ærlig over for ham
Fyre er altså ret dårlige til at gætte, hvad piger tænker og mener. Og de forstår ikke altid, når vi hentyder til, at vi for eksempel gerne vil havde et kompliment af dem. Derfor er det allerbedste, du kan gøre, at være helt ærlig over for ham. Hvis du er ked af det over noget, så fortæl ham det. Og hvis du synes, der er noget, han gør forkert, så sig det til ham. Fyrene kan bedst lide, hvis de ikke skal gætte sig til alting hos deres kæreste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs her, hvordan drengenes drømmepige skal være.

Giv ham plads
Hvis der er noget, fyre hader, så er det, når deres kæreste vil bestemme over dem. Det er ikke rart, når et andet menneske forsøger at bestemme over en, og især ikke når man er teenager, for der er man i forvejen i en periode i sit liv, hvor man forsøger at finde sig selv og prøver at stå på egne ben. Så husk på, at selv om I er kærester, så er det vigtigt, at I begge to også har plads til at være jer selv.

Hav det sjovt
Piger kan godt lide at snakke om alvorlige ting, og det gør drenge selvfølgelig også. Men de fleste drenge bliver trætte af at snakke om alt for alvorlige ting hele tiden, selv om det altså er noget af det, vi piger bruger rigtig meget tid på. Derfor er det vigtigt, at I også bruger rigtig meget tid på at hygge jer sammen og have det sjovt.

Læs mere om, hvad fyre falder for her.

Vær dig selv
Vi piger kan godt lide at blive bekræftet, og derfor har vi det måske med at forsøge at ændre os selv, så fyrene synes endnu bedre om os. Men de fleste fyre kan altså bedst lide, når pigerne bare er helt dem selv og ikke hele tiden måler sig med alle andre. Så husk på at du er god nok, som du er, og han er jo faldet for dig, på den måde du er. Derfor er der ikke nogen grund til, at du forsøger at ændre på dig selv.

Accepter ham, som han er
Lige som du ikke skal lave om på dig selv, så skal du også acceptere ham, som han er. Og du skal også acceptere hans venner, familie, fritidsinteresser osv. Hvis du forsøger at ændre på ham, så ender han jo med at blive en helt anden end ham, du først forelskede dig i, og du risikerer også, at han bliver træt af, at du forsøger at ændre ham. Måske bliver jeres forhold endda stærkere af, at I er lidt forskellige.

MestLæste