Krop & Sind

Derfor skal du date din drengeven

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du en drengeven? Så skal du måske overveje at finde sammen med ham! Læs hvorfor, her.

Det er supersvært at finde en sød dreng, der med tiden kan blive din kæreste. Men måske er han meget tættere på, end du tror! Klik dig videre i galleriet herunder, og få fem gode grunde til, hvorfor du skal date din drengeven.

Tag testen: Er din drengeven vild med dig?

Derforskaldudatedindrengeven

I er ikke blevet gode venner, hvis I ikke synes godt om hinanden. Du har helt sikkert en supergod kemi med din drengeven, og det er vigtigt, når du skal finde en kæreste. Du kan derfor være sikker på, at I har noget at snakke om, og at I kommer godt ud af det med hinanden, og så er den bekymring i det mindste væk!
Hvis I er tætte, kender I højst sandsynligt allerede mange af hinandens hemmeligheder. I er derfor tættere end de fleste fra start, og det kan give en klar fordel i jeres forhold. Det er vigtigt at stole på sin kæreste, og hvis han har vist dig, at du kan betro dig til ham og fortælle både store og små hemmeligheder, uden han fortæller dem videre, er I allerede langt.
Det er helt klart en fordel, at du har kendt din drengeven et godt stykke tid i forvejen, inden I bliver kærester. Så er du nemlig helt sikker på, hvem han er, og hvad han står for. Hvis du kaster dig ud i et forhold for hurtigt med en person, du ikke ved så meget om, kan I hurtigt blive negativt overrasket over hinanden og den måde, I er på. Det risikerer du ikke med din drengeven!
De bedste forhold opstår oftest, når I har kendt hinanden i længere tid og har været venner forinden. Det kan nemlig give jer begge en bedre forståelse og respekt for hinanden, fordi I har oplevet hinanden hver især med andre øjne. Måske har du endda set ham komme ud af et dårligt forhold og snakket med ham om det, og det giver dig en helt klar fornemmelse af, hvad der virker, og hvad der er no go i et forhold med ham!
Du kan være helt sikker på, at dig og din drengeven har de samme interesser, og det er vigtigt for et godt forhold. Det er ikke sjovt at være sammen med en, der slet ikke vil lave det, du vil, og der ved du på forhånd, hvad I begge kan lide. Du kan derfor meget nemt gøre op med dig selv, om du synes, hans stil, personlighed og interesser er noget, du kunne bygge et forhold på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste