Krop & Sind

Den søde fyr fra ferien

Af Line Sølvhøj Jensen, Foto: Shutterstock 26. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fik du ikke lige fat i nummeret på den søde fyr fra ferien? Få hjælp til at finde ham her!

Det er superærgerligt, hvis du har haft en sommerflirt med en sød fyr, men har mistet hans telefonnummer, eller måske nåede du slet ikke at få det. Men bare rolig, der er hjælp at hente! Her får du råd til, hvordan du finder ham!

Facebook
Søg på hans navn på Facebook. Rigtig mange unge har en profil på Facebook, så er du heldig, kan du finde ham der. Hvis ikke du tør at tilføje ham som ven, så kan du skrive en mail til ham.

Google
Prøv at søge på hans navn på Google. Måske er du heldig, at der dukker informationer om ham op, så du kan finde ud af, hvor han bor, går i skole osv.

Feriestedet
Måske boede I på samme hotel, så er du modig, kan du kontakte hotellet og spørge, hvad de hed, dem der boede på hans værelse. Det er ikke sikkert, de vil fortælle det, men det er da forsøget værd!

Vennerne
Måske fik du fat i navnet på en af hans venner, og så gælder det bare om at finde dem. Så kan de helt sikkert hjælpe dig med hans nummer!

Hvor kommer han fra?
Prøv at søge på nettet under den by, han kommer fra. Måske er der en ungdomsklub eller noget andet, han kunne være medlem af, hvor du kan finde ham igennem.

Interesserne
Spillede han fodbold i en bestemt klub, eller havde han en særlig interesse? Du kan finde klubben på nettet og se, om du kan finde ham derigennem. Er du rigtig modig, så kan du ringe til klubben og spørge efter ham.

Arto
Kan du huske, hvad den skole, han går på, hedder, så kan du måske finde ham på Arto. På Arto kan du nemlig søge på forskellige skoler, og har han en profil på Arto, så kan du søge på hans navn under skolen og måske finde ham på den måde.

MegetMere