Krop & Sind

De bedste apps til dit kærlighedsliv

Af Oliver Kokholm Ungermann 23. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad end du er nyforelsket, har kærestesorger eller bare er på udkig efter en sød fyr, er der apps, der kommer dit kærlighedsliv til undsætning!

Mangler du en app, der kan få din ekskæreste til at forsvinde ud af dit liv? Eller måske en der kan redde dig fra en flirte-fail?

Tag testen: Hvilken app er du?

Uanset hvad, tør vi godt garantere, at der findes en app, som passer til lige præcis din situation i dit kærlighedsliv. Se selv herunder!

Debedsteappstilditkærlighedsliv

Det her er nok den sødeste app til megaforelskede par! Med Avocado kan I være forbundet på en helt ny måde, nemlig ved at have fælles kalender, kunne skrive med hinanden, dele billeder og kigge tilbage på jeres tid sammen. I kan endda også lave tjeklister, som for eksempel kan bruges til at huske på film, I gerne vil se sammen, steder I skal hen osv. Hent den her.
Har du kærestesorger og brug for at glemme alt om ham, uden at du åbenlyst sletter ham som ven på Facebook? Killswitch sørger for at fjerne alle spor af ham, så du hverken ser billeder eller statusser fra ham i dit newsfeed eller på din egen profil – uden han kan se, du gør det. Hent den her.
Fik du trykket send liiiidt for hurtigt, da du ville skrive en flirtende besked til dit crush, og nu drømmer du om, at han aldrig kommer til at læse den? Hvis I begge to har Strings, kan du fjerne beskeden fra hans telefon, så du undgår pinlige flirte-fails. Læs mere om app’en her!
Kender du det, at du ser en hot fyr i bussen, som smiler til dig, men før du ved af det, er han stået af, og du ser ham aldrig igen? App’en Wakby forsøger at løse det problem! Hvis I begge har Wakby installeret, registrerer den nemlig, hvem du går forbi i løbet af dagen, og så kan du finde hans profil og komme i kontakt med ham senere. Smart! Hent den her.
Er du i tvivl, om han er den rette? I app’en The Boyfriend Log skal du hver dag tjekke af, hvordan humøret har været i jeres forhold. Var det romantisk, positivt, stille og roligt, sørgeligt eller måske endda aggressivt? Med tiden får du et overblik over, hvilken stemning der dominerer jeres forhold, og det kan måske give dig de svar, du søger. Hent den her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste