Krop & Sind

Dating top tre: Do's and dont's

Af Line Thamawat, Foto: Shutterstock 2. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er så superheldig at du skal på date med ham eller hende den frække, du har gået og send ulmende blikke det sidste halve år. Godt for dig! Her er der en top tre med Do’s and Don’ts på en date.

Her kommer nogle supergode dating tips!

Top tre Do's!
1. Kom til tiden. Evt. kan du lige ringe til din date inden du tager af sted for at sikre, at der ikke er sket ændringer i planen. Så kan du også estimere, hvis du kommer 5 minutter senere end I havde aftalt, og fortælle din date det. Det er så nederen at stå og blomstre og eventuelt være bange for at være blevet brændt af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Vær interesseret i din date, og spørg indtil ham/hende og de ting han/hun siger. Du behøver måske ikke spørge til din dates seksuelle præferencer eller om børn er på skemaet sådan indenfor det næste år, men interesser, musik- og filmsmag er gode udgangspunkter.

3. FLIRT! Få øjenkontakt (men øh, lad være med at nedstirre din date), smil, og grin af din dates vitser (også selvom de måske ikke er vildt sjove).

Top tre Don'ts!
1. Lad være med at drikke dig fuld! Det kan godt være, han synes det er fedt, men det er meningen, at du skal gøre et godt indtryk, og at være fuld hæmmer din dømmekraft.

[faktaBox]2. Lad være med at foreslå, at I skal giftes og have børn om… 2 uger? (Og mere i den dur) Det er totalt psykoskræmmende opførsel uanset om du er en pige eller en dreng.

3. Den klassiske: lad være med at snakke i et væk om din ekskæreste. Det er dårlig stil og du er ikke andet end fantastisk GOD stil.

Læs mere om

MestLæste