Bliv ven med din kærestes venner
Krop & Sind

Bliv ven med din kærestes venner

Af Line Sølvhøj Jensen 4. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du lyst til at blive venner med din kærestes venner? Læs med her, hvis du gerne vil lære din kærestes venner bedre at kende, men ikke ved, hvordan du skal gøre.

Når du har en kæreste, har du sikkert lyst til at tilbringe så meget tid sammen med den anden person som muligt. Det betyder, at det i mange tilfælde kan være en fordel, hvis du også bliver venner med deres venner.

Husk, at selvom man er i et forhold med en person, så gør det ikke noget, hvis I ikke har de samme venner. Det er nemlig også sundt at tilbringe tid hver for sig, så det er endnu mere dejligt, når I er sammen. Dog er det stadig rart, hvis du kan enes med din kæreste venner, og hvis din kæreste kan enes med dine.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi giver dig her en guide til, hvordan du på bedste vis kan lære din kærestes venner bedre at kende.

Vær åben over for at møde dem
De er jo nysgerrige efter at se, hvem du er, og hvis de skal synes godt om dig, så skal du også være åben over for at møde dem.

Tag testen: Hvilken type kæreste skal du have?

Lad vær med at bestemme over din kæreste
Du ved det sikkert allerede, men hvis du forsøger at bestemme over din kæreste eller er streng over for personen så kan du være stensikker på, at de siger det til sine venner. Og så får vennerne sikkert ikke det bedste indtryk af dig.

Vis at du er interesseret i vennerne
Det er altid et plus, hvis I kan være venskabelige overfor hinanden, og den bedste måde at blive det på, er at være interesseret i dem. Spørg ind til dem og fortæl også om dig selv, så I kan lære hinanden at kende.

Læs også: Hjælp! Min kæreste er på ferie

Inviter dem med
Både din kæreste og vennerne vil sikkert synes, at det er fedt, hvis du inviterer dem med engang imellem. Hvis I for eksempel skal i biffen en dag, så kan du jo spørge, om der er andre, der vil med, så det kan blive til en sjov gruppeaktivitet. Du kan også spørge dine egne venner, så I alle sammen lærer hinanden at kende.

Gør dem også til dine venner
Du kan jo tilføje dem på som venner på Facebook eller følge dem på Instagram, så du viser dem, at du godt kan lide dem. Hvis du møder dem på gaden, kan du selvfølgelig også hilse på dem eller vinke.