Krop & Sind

5 ting der giver drenge sommerfugle i maven

Af Oliver Kokholm Ungermann 13. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kan du gøre for at give ham den søde kriller i maven? Få vores bedste tips her.

Det kilder allerede i maven på dig, når han træder ind i rummet, men hvordan får du lige ham til at føle det samme?

Måske gør han det allerede, men uanset hvad er der nogle ting, du kan gøre for at puste til gnisten. Læs med herunder!

5tingdergiverdrengesommerfugleimaven

Er der noget, der kan smelte en drengs hjerte, er det et sødt og oprigtigt smil, som man ikke er i tvivl om er lidt flirtende. Hvis han I forvejen har et crush på dig, vil det nemlig kun give ham endnu flere sommerfugle i maven, når du smiler, fordi han bliver spændt og superglad over, at du giver ham opmærksomhed. Det kender du sikkert også selv, når han smiler til dig!
Shutterstock
Hvis du overforbruger hjerte-emojierne, mister de hurtigt den gnist, som de faktisk kan skabe i starten. Uanset om I flirter eller ej, kan du sætte gang i sommerfuglene ved at sende ham et hjerte eller en kysse-emoji, som hinter, at du er lidt lun på ham. Hvis han har et godt øje til dig, vil han helt sikkert blive helt kulret af det!
Shutterstock
Når du ser ham i skolen, til en fest eller et andet arrangement, skal du kigge ham i øjnene, når du får chancen. Det må ikke virke creepy, så husk at gør det lidt diskret, så han også går og tænker lidt over, om det er ham, du kigger på. Når du fanger ham i at kigge på dig, skal du gribe chancen ved at kigge ham dybt i øjnene og smile. Så smelter han!
Shutterstock
Uanset om dit crush er megaselvsikker og altid starter samtalerne, eller om han er supergenert og tilbageholdende, vil han synes, det er nice, når du tager initiativ til at snakke med ham. Det kan for eksempel være i frikvarteret, men det kan også bare være om aftenen, hvor du kan starte en samtale på Facebook eller Snapchat. De fleste drenge vil nemlig opfatte det som et signal om, at du ret godt kan lide ham – for hvorfor skulle du ellers skrive? Og så kommer sommerfuglene…
Shutterstock
Sidder I oppe til sent om aftenen og skriver sammen om alt og ingenting? Får I hinanden til at dø af grin, selv om I ikke engang er sammen? Hvis det kilder i maven på dig, kilder det garanteret også hos ham! Hvis der virkelig er kemi, og beskederne flyver frem og tilbage på Facebook, giver du ham SÅ mange sommerfugle i maven!
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste