Krop & Sind

15 grunde til at være single til sommer

Af Line Sølvhøj Jensen 28. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Denne sommer behøver du ikke gå og sukke efter en kæreste. Her er 15 grunde til, hvorfor du skal forblive single.

1. Der er VM i fodbold, og du slipper for at have en kæreste, der skal sidde klistret til fjernsynet i hele VM-perioden. Til gengæld får du rig mulighed for at kigge på lækre Ronaldo, når DU vil!

2. Du kan flirte alt det, du vil, når du er på stranden med tøserne, hvor der helt sikkert er masser af strandløver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Du behøver slet ikke bekymre dig om, om det er forkert at have romantiske drømme om Edward eller Jacob, når "Eclipse" går i biffen. Du kan bare drømme løs!

4. Der er ingen kæreste, der stiller spørgsmål ved, hvorfor du køber flere bikinier, når du allerede har flere forskellige hængende i skabet.

[faktaBox]5. Vi Unges Sommerhæfte udkommer snart, og du kan bruge al den tid, du vil, på at fordybe dig i skønne noveller, få masser af tips og gode råd og tage en masse forskellige tests, uden at der er nogen, der brokker sig.

6. Du skal ikke bekymre dig for, om han nu finder en sommerflirt eller pludselig ikke gider dig mere. Ingen knuste hjerter denne sommer!

7. Du kan shoppe, ligge på stranden, være sammen med veninderne, drikke lækre smoothies og spise masser af is - altså alt det, der er det skønneste ved sommeren, uden at tage hensyn til andre end dig selv.

8. Du behøver ikke være bange for, at kæresten pludselig kommer forbi de dage, hvor du ikke har barberet ben.

9. Helt ærligt, så er det da bare sjovere at tage i Tivoli med veninderne og virkelig fjolle og prøve masser af sjove ting, end at skulle gå derinde hånd i hånd med en kæreste.

10. Du har chancen for at finde en sommerflirt på din ferie og måske få dit første kys af en sød spanier eller en romantisk franskmand.

11. Pool parties er bare sjovere, når man er single!

12. Singletid er lig med dig-tid - det vil sige masser af tid til selvforkælelse, sætte hår, lægge makeup, lakere negle, læse tøseblade og se tøsefilm og alt det andet sjove, som fyre hader.

13. Du kan tage i biffen og se film, du rent faktisk gider se - og så har du popcornene for dig selv.

14. En tøseferie med masser af fjol, hemmeligheder, grin og shopping eller en kæresteferie, hvor man bare skal sidde og se hinanden dybt i øjnene? Tja, man kan vist ikke være i tvivl!

15. Det er bare mere spændende at vær single, for du ved aldrig, hvad der dukker op. Det er altså bare lidt sjovere at skulle til fest og møde nye mennesker, når man ikke har en kæreste.

MestLæste