pige, der aldrig har haft en kæreste
Krop & Sind

11 ting, du kender, hvis du aldrig har haft en kæreste

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 28. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uanset om du længes efter den eneste ene eller er vild med at være single, så er der nogle ting, du kender, hvis du aldrig har haft en kæreste.

Når du aldrig har haft en kæreste, kan godt være, at det virker som om, at alle går rundt og er forelskede, imens du bare er #foreveralone. Der er helt sikkert både gode og irriterende ting ved at være single, og når du nu har været single hele dit liv, kender du pææænt meget til begge dele.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hjælp! Jeg har aldrig haft en kæreste

Der er både situationer, hvor du skal være tredje hjul sammen med din veninde og hendes kæreste. Du skal også altid svare på de samme spørgsmål til familiefester. Og så har du stensikkert en masse crushes på mennesker, du ikke engang ved, hvem er.

Heldigvis er der også mange fede ting ved singlelivet, og Netflix-maratoner er bare en af dem.

Her er 11 ting, du helt sikkert kender, hvis du aldrig har haft en kæreste:

11ting,dukender,hvisdualdrigharhaftenkæreste

Hele verden er din legeplads, og du kan blive stormende forelsket i alle – også selvom du ikke ved, hvad de hedder. Hotte skuespillere i film, din nabo, frækkerten nede fra iskiosken… Du dagdrømmer om dem alle sammen!
Du er rigtig glad på dine veninders vegne, hvis de har fået en kæreste, men indimellem måtte de altså bare gerne holde deres kvalmende kærlighed for sig selv. Bare lidt…
Dine søde veninder inviterer dig med til ting sammen med deres kærester, og det er du rigtig glad for. Det er bare nogle gange lidt anstrengende at sidde der og glo, imens din veninde snaver med sin kæreste. Can you not?
Det er hundrede procent normalt at du føler, at alle andre har en kæreste, og at du er den eneste, der er helt alene. Men sådan er det ikke, for der rigtig mange, der har det på samme måde som dig. I USA lavede man faktisk en undersøgelse blandt amerikanske teens, der viste, at 64 procent af de adspurgte 13- til 17-årige aldrig havde haft en kæreste.
Andre skal måske vente på, at deres kærester også har tid til at se den serie, de nu har aftalt, at de kun må se sammen. Du ser altid serier med dig selv, så du har faktisk gennemført Netflix.
Måske er du typen, der tumler rundt i sengen, når du sover, eller også kan du bare helt vildt godt lide at spise din eftermiddagssnack foran blodige krimiprogrammer. Uanset hvad dine mærkelige vaner er, kan du dyrke dem på højtryk uden at tage hensyn til en kæreste.
”Nåååh, skal du så ikke snart have dig en kæreste?” Det spørgsmål har din moster stillet dig alt for mange gange. Suk.
Øhm, hvad laver man egentlig på en date? Hvad laver man, når man er sammen med sin kæreste? Sidder man bare og kysser? Hvor lang tid skal man være kærester, før man møder hinandens forældre? Åh, alle spørgsmålene trænger sig på, og du sidder desperat og søger på viunge.dk for at finde svarene.
Din fantasi-kæreste er bare skøn, og jeres forhold er ligesom i film. Du håber ikke, at det har givet dig alt for høje forventninger til at finde en dejlig kæreste i virkeligheden.
Når man nu ikke har så mange andre at kysse på, må man jo tage, hvad man kan få!
Kunne folk være lidt mere specifikke? Møder du din kommende kæreste i næste uge eller hvad? Folk skal i øvrigt også lade være med at spørge dig, hvorfor du ikke har en kæreste. Det ved du jo heller ikke. Du er jo for nice!

MestLæste