10 gratis yoga og meditations apps
Yoga & meditation

10 gratis yoga- og meditationsapps

Adele Bennett-Larsen 15. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
Forkæl dig selv med disse 10 udvalgte yoga- og meditationsapps.

Yoga og meditation siges at skulle have en positiv effekt på vores krop og sind. Vi Unge har derfor fundet 10 gratis apps, du kan prøve af. God fornøjelse! 

  1. Tanke Ro: Tanke Ro er en mindfulness- og meditationsapp på dansk, hvor du kan tilgå 9 meditationsøvelser uden forstyrrelser fra notifikationer eller krav om tilkøb.
  2. Yoga Time: For Beginners & All: Yoga Time er en yoga-app til begyndere med forskellige yoga stilarter fx Yin yoga, cardio yoga og styrke yoga.
  3. 5 Minute Yoga Workouts: 5 Minute Yoga er en yoga-app med 5-minutters yogaøvelser. Perfekt til dig, der ikke har så meget tid i hverdagen.
  4. Åben og Rolig: Åben og Rolig er en dansk app, hvor du får adgang til en række meditationsøvelser, som alle kan være med til, selvom man ikke har prøvet at meditere før. Appens øvelser har fokus på mental sundhed, ro og livsglæde.
  5. 1 Giant Mind: 1 Giant Mind er en meditationsapp med gratis 12-dages program, hvor du bliver trænet i at meditere.
  6. Yoga for Beginners | Mind + Body: Yoga for Beginners er en yoga-app med simple øvelser for begyndere. Appen har en gratis prøveperiode, hvor du kan teste, om du kan lide øvelserne. Bliver du vild med appen, kan du tilkøbe abonnement efter endt prøveperiode.
  7. Headspace: Med Headspace appen kan du i en gratis prøveperiode øve dig i at meditere. Har du Netflix, kan du også se serien ’Headspace: Guide til meditation’, hvor du informeres og guides i meditation gennem 8 afsnit.
  8. Simply Yoga – Home Instructor: Simply Yoga er en yoga-app med instruktører, der guider dig igennem yogarutiner. Appen er gratis, men tilbyder tilkøb.
  9. Insight Timer: Insight Timer er en meditationsapp med meditationsøvelser og musik. Appen har gratis indhold samt mulighed for tilkøb af ekstra indhold.
  10. Søvn: Rolige sovelyde: Søvn er en app med lyde, der kan få dig ned i gear og give ro, når du skal sove. Du kan også bruge lydende til meditation. 

Læs mere om

MegetMere