Konfirmation 2017

Gør dig klar til den allerbedste konfirmation sammen med Vi Unge

Hvis du skal holde din konfirmation i 2017, er du helt sikkert allerede i fuld gang med planlægningen. Heldigvis kan du finde tips, trick og masser af inspiration her på viunge.dk. Vi guider dig til at finde den helt perfekte konfirmationskjole, lærer dig at lægge den flotteste konfirmationsmakeup, giver dig idéer til de fineste indbydelser og den sødeste bordpynt og hjælper dig med at skrive en tale, en sang, eller hvordan du nu har lyst til at sige tak til dine gæster.

Vi håber, at du får den allerbedste dag, der er lige præcis, som du vil have den.

Kærlig hilsen Vi Unge. 

I galleriet her kan du få inspiration til din konfirmationskjole. 
Psst! Galleriet indeholder affiliate-links. Hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse mere om dem HER 

15 smukke konfirmationskjoler

Og her finder du inspiration til alt fra din frisure og dine smykker til bordpynt, underholdning og gaver. 

Hvad er konfirmation? 

At blive konfirmeret betyder, at man bekræfter sin dåb og sin kristne tro. Når du bliver døbt, er det dine forældre, der på dine vegne siger, at du tror på Gud og bekender dig til den kristne tro, og det skal du så bekræfte, når du bliver konfirmeret. For mange handler konfirmationen dog lige så meget om at have en god dag med sin familie og venner, hvor man fejrer, at man er ved at blive voksen.  

 

Konfirmationskjolen 

Mange vælger at blive konfirmeret i en hvid kjole, men der er faktisk ikke nogen regler for, hvad du kan have på til din konfirmation. Hvis du hellere vil have en kjole i en pangfarve, en cool buksedragt eller et par jeans og en skjorte, så gør du bare det. Vælger du den klassiske konfirmationskjole, kan du for eksempel kigge i butikker som Lilly, Miss Nicolai, Sandberg eller Panayotis, men du kan også sagtens finde flotte konfirmationskjoler i de butikker, du normalt ville købe tøj i, eller på netbutikker som Asos eller Zalando. 

 

Konfirmationshår

Det er en god idé at tænke over, hvordan du gerne vil sætte dit hår til konfirmationen. Hvis du drømmer om en fin og opsat frisure, kan det være, at den lige skal øves igennem et par gange inden. Det kunne for eksempel være den her fine lace-fletning, som du kan lære at lave her: 

Det er også en god idé at bruge en god hårkur i månederne op til din konfirmation, og måske skal du også bestille tid hos en frisør, så du ikke har spaltede spidser og tørre tjavser på din store dag. 

 

Konfirmation 2017 på viunge.dk

På viunge.dk/konfirmation2017 kan du finde de bedste tips til din konfirmation. Du får hjælpe til at finde den fineste konfirmationskjole og de pæneste konfirmationssko, gode råd til at lave dine indbydelser selv, flot inspiration til bordpynt, bordkort og borddækning og tips til at finde ud af, hvordan du holder en konfirmationstale, skriver en sang eller laver det sødeste takkekort. Og så får du selvfølgelig masser af gode idéer til Blå Mandag - både til, hvad I skal lave, hvad du skal have på, og hvordan du flirter med dit crush, mens I har det sjovt med alle jeres venner.