konfirmation pinlige historier
Konfirmation

Pinlige konfirmationshistorier: Den dag, det meste gik galt

Af redaktionen 8. april 2024
Foto: Samuel Taylor / Netflix
"Som prikken over i’et lagde jeg an på min fætter senere på aftenen." Læs den pinlige historie her!

Kære Vi Unge

Min konfirmation var megapinlig, for jeg fik lidt for mange ciders.

Mine forældre havde givet mig lov til at drikke to ciders i løbet af hele konfirmationen, men jeg fandt hurtigt ud af, at hvis man hælder det i et glas, så ligner det æblejuice. Så jeg drak løs og sagde til folk, at det bare var æblejuice. Da vi så skulle spise middag, var jeg allerede blevet megafuld. Jeg kunne slet ikke spise noget af al den lækre mad, mine forældre havde købt, og gæsterne, jeg sad til bords med, begyndte så småt at opdage, at det ikke var æblejuice, jeg drak ...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og som det ikke kunne passe dårligere, holdt min far under middagen en tale om, hvor ansvarlig en pige jeg var, og at man altid kunne stole på mig. Herefter var det min tur til at holde tale. Men talen, jeg havde skrevet i skolen, havde jeg glemt at printe på computeren på skolen, så jeg var nødt til at improvisere. Jeg husker faktisk ikke meget fra den, men jeg kan huske, at jeg havde svært ved at stå stille og lige. Senere på dagen var jeg blevet så fuld, at jeg kom til at kramme folk og sige tak for gaverne, inden jeg overhovedet havde åbnet dem. Jeg havde vist lige glemt rækkefølgen på de to ting. Det var så her, min mor for alvor lagde mærke til, hvor fuld jeg var blevet, og hun blev megaflov.

Hendes løsning var derfor at drikke sig fuld, fordi hun syntes, det var så pinligt det hele. Som prikken over i’et lagde jeg an på min fætter senere på aftenen, hvilket nok var der, jeg besluttede mig for, at jeg hellere måtte gå i seng. Så det var den konfirmation – pinlig og ikke så mindeværdig, som den kunne have været.

Kh den flove pige

MestLæste