Konfirmation

Nyt Teenlife Konfirmation: Sådan bliver du klar til din konfirmation

Af redaktionen 29. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er en hel del, der skal krydses af to-do listen, før du bliver klar til din konfirmation. I det nye blad, Teenlife Konfirmation, finder du masser af inspiration til, hvordan du bliver klar til den store dag. Læs her, hvad du kan glæde dig.

Hvis du skal konfirmeres til foråret, så er det snart ved at være tid til at starte planlægningen af din store dag. I det nye Teenlife Konfirmation får du masser at hjælp og inspiration til alt det vigtige, som der skal være styr på inden din konfirmation.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se her, hvad du (blandt andet) kan glæde dig til i det nye blad:

Bliv klar fra top til tå

Når man skal konfirmeres, er det vigtigt, at man føler sig godt tilpas. Derfor er der selvfølgelig masser af inspiration til, hvad du kan have på, hvordan du kan lægge din makeup, sætte dit hår og forberede dig på bedste vis til den store dag.

Her får du blandt andet læsernes bedste råd til, hvordan du vælger det rigtige outfit, og så har Vi Unge redaktionen testet forskelligt makeup for at finde ud af, om det kan holde en hel dag, så det både er pænt i kirken om formiddagen, og når festen slutter om aftenen.

100 ting, du kan ønske dig

Måske står penge højest på din ønskeliste, men der er altid en tante, farfar eller søster, som mener at en gave skal kunne pakkes 'rigtigt' ind - og hvad skal du så skrive på ønskesedlen? Vi Unge har samlet 100 gode ønsker, som du kan lade dig inspirere af, når du skal skrive din egen ønskeseddel.

Læsernes pinligste konfirmationshistorier

Vi har samlet hele 34 pinlige og sjove konfirmationshistorier, så du ved, at du ikke er alene, hvis du spilder på dit hvide tøj eller snubler i kirken. Der sker pinlige ting for os alle hele tiden - også selvom det er en vigtig dag, hvor man bare ønsker, at alt går som smurt.

Det handler om at få det bedste ud af det, og så kan man grine en smule af det bagefter.

Hav en god fest

Det er mange beslutninger, man skal tage, når man skal holde sin konfirmationsfest. Hvad skal man spise? Hvordan skal der pyntes op? Hvordan sørger man for, at alle får en god fest?
Vi har samlet en masse inspiration, tips og tricks, til hvordan du holder en fest, som både du og din gæster vil huske for evigt.

Der er guides i alt fra velkomstdrinks til musik, bordkort, uundværlige apps og sjov underholdning eller tips til, hvordan du holder den mest klimavenlige fest.

Du kan blandt andet tage testen, som afslører hvilken slags pynt, der passer bedst til dig.

Tag de bedste billeder og skab de bedste minder

Når festen er slut, og din dag er ovre, så er det dejligt at have en masse billeder og minder, som du kan se tilbage på. Vi giver dig en tjekliste til, hvad du skal huske at tage billeder af og gode råd til, hvordan du ellers kan skabe sjove, anderledes, kreative minder, som du med garanti bliver rigtig glad for at have i fremtiden.

Husk dine venner og veninder

Du er ikke den eneste, der har en stor og vigtig dag foran sig. Mange af dine venner og veninder skal tage nogle af de samme beslutninger som dig - så hvorfor ikke hjælpe hinanden? Vi har samlet en masse tips til, hvordan I sammen kan planlægge hver jeres fantastiske fest.

Gode råd til din Blå Mandag

Med konfirmationen følger selvfølgelig også en Blå Mandag. Derfor indeholder det nye blad også 10 gode råd til en god Blå Mandag, inspiration til dit outfit og en test, som kan hjælpe med at afgøre, hvad der er det bedste at lave på Blå Mandag for din klasse.