Konfirmation

Læserhistorie: Agnetes konfirmation

Af Redaktionen 3. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Agnete blev konfirmeret den 25. april 2010. Her kan du læse om, hvordan hendes konfirmation var.

Skal du konfirmeres i år, og vil du gerne have nogle gode tips til dagen? Så læs med her om, hvordan Agnetes konfirmation var.

Læs også: Sådan var Ninas konfirmation.

Hvad var det bedste ved dagen?
- Det bedste ved dagen var, at rigtig mange af dem, jeg holder af, var sammen med mig og gjorde dagen god for mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Beskriv dagen med 3 ord.
- Det må nok være fantastisk, uforglemmelig og glædelig.

Hvad er dit bedste minde fra dagen?
- Det bedste minde fra dagen var, da min storesøsters veninde rejste sig og holdte tale for mig. Det betød rigtig meget for mig, da jeg har kendt hende, siden jeg var helt lille, og de ting, hun sagde, var den masse ting, vi havde lavet sammen, siden jeg var baby. Og da hun så kaldte mig for sin bonussøster, begyndte jeg at græde.

Hvad var det mest pinlige ved dagen?
- Det mest pinlige var, da mine forældre havde lavet en "tip en 13'er" om mig, hvor jeg blandt andet skulle danse foran alle mine gæster, og jeg skulle også kunne fortælle, hvor mange gange jeg havde været på skadestuen med en masse underlige ting. Det var ret pinligt!

Hvad var den bedste gave?
- Om morgenen på min konfirmationsdag lå der en lille gave nede på spisebordet, hvori der var min afdøde oldemors vielsesring. Det var helt klart den bedste gave, da jeg er opkaldt efter hende, men aldrig nogensinde har mødt hende.

Holdte du tale?
- Ja, det gjorde jeg. Lige inden jeg skulle gøre det, var jeg rigtig nervøs, og allerede da jeg havde læst de første fire linjer op, stod jeg med så mange tårer i øjnene, at jeg slet ikke kunne læse, hvad jeg havde skrevet. Men selv om jeg ikke kunne sige så meget, blev dem, jeg holdt talen til, rigtig glade og rørte, og jeg fik min far til at græde, hvilket jeg aldrig havde troet, skulle ske.

Har du et god råd til andre, der skal konfirmeres?
- Husk at nyde dage fuldt ud, da det nok bliver en af de bedste dage i dit liv!

Læs også: Få lækkert konfirmationshår.

MestLæste