Konfirmationsgaver
Konfirmationsfest

7 fede (og dyre) oplevelser, du kan ønske dig til din konfirmation

Nadia Laas Hansen 23. juni 2021
Konfirmation er noget helt specielt, og noget, som man kun oplever én gang i livet. Derfor kan man godt ønske sig lidt større gaver end til fødselsdag og jul. For eksempel oplevelser. Her får du syv bud på fede oplevelser.

Det er oplagt at ønske sig en oplevelse i konfirmationsgave. Oplevelser er lidt mere specielle og skaber flere minder end en iPhone, som du alligevel snart skifter ud. Og så får man jo typisk lidt dyrere gaver til sin konfirmation. 

Hvis du ikke ved, hvilke oplevelsesgaver du kunne tænke dig, får du her inspiration til, hvad du kan ønske dig.

7 fede (og dyre) oplevelser, du kan ønske dig til din konfirmation

1. Tur til Disneyland

YAAAAAAS! Endelig har du en måde at komme til Disneyland på. Dine venner bliver misundelige på dig, når du skal ned og have selfies med alle jeres Disney-helte som for eksempel Aladdin, Anders And, Peter Pan, Ariel, Simba, Elsa, Anna og ja … Vi kunne blive ved. Men det er jo kun en lille del af det. Tænk på alle de fede forlystelser, du skal prøve. Og den lækre mad. Og … Nu vi tænker over det, burde det være en menneskeret med en tur til Disneyland i konfirmationsgave. Hvis du er heldig, er der endda råd til, at I kan bo på Disney-hotellet (men det er altså ret dyrt). Der er både et Disneyland i Paris og en i Orlando i Florida, som ligger i USA.

2. Ballonflyvning

Hvis du ikke har højdeskræk (eller du gerne vil overvinde din højdeskræk), så skal du ønske dig en ballontur. Der er noget magisk ved at svæve under en ballon over Danmarks natur. Helt stille og fredfyldt. Det bliver et minde for livet, som du kan dele med din familie eller dine venner. Husk telefonen; der gemmer sig helt sikkert et nyt profilbillede blandt de selfies, du får taget i luften.

3. Fodboldtur til Barcelona

Hvor tit får man lige mulighed for at se ”El Clásico” – opgøret mellem de to legendariske fodboldklubber FC Barcelona og Real Madrid? I stedet for at se den i fjernsynet, så skal du da ønske dig en tur til Barcelona på et tidspunkt, hvor de to hold møder hinanden på Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Udover at se fodbold kan du hygge dig med din familie i den farverige storby, hvor I kan shoppe, spise tapas og nyde solen, som for det meste skinner.

4. Spaophold på Ystad Saltsjöbad eller på Skodsborg Kurhotel

Ahhh… En hel weekend, hvor DU skal forkæles. Det lyder da ikke dårligt, vel? Måske har du hørt om de to spa-steder Ystad Saltsjöbad (Sverige) og Skodsborg Kurhotel (Nordsjælland). Det er to af de mest kendte steder, og der, hvor mange kendte tager hen, når de virkelig skal slappe af og forkæle sig selv. På et spa-ophold nyder man roen, får massage, slapper af i spaen og bader i poolen. En HEL weekend! Ønsk dig et ophold sammen med din mor eller far, for så er der større sandsynlighed for, at du får det. For hvem siger nej til et spa-ophold?

Psst … Der er også andre spa-steder rundt omkring i Danmark, så hvis I ikke vil køre så langt, så find det, der er tættest på, hvor du bor.

5. Billetter til valgfri koncert

Store stjerner som Marcus & Martinus, Ed Sheeran, Justin Bieber og Kendrick Lamar kommer ofte til Danmark. Men det er SÅ dyrt at købe billet til deres koncerter. Hvis du ønsker dig et ”gavekort” til billetter til dit idols koncert næste gang, han eller hun er i Danmark, så kan du være sikker på at komme ind og se det. Det er i hvert fald mere sikkert, end hvis du skal spare op selv – for man ender altid med at bruge pengene på noget andet, ik'? Bed dine forældre om at holde pengene for dig, så du kan indløse gaven, når du har brug for det. Du kan jo eventuelt ønske dig ”meet & greet”-billetter – og krydse fingre!

6. Årskort

Med et årskort til din yndlingsforlystelsespark et sted i nærheden af, hvor du bor, kan du bruge din gave igen og igen. Hvad med et årskort til Tivoli i enten Aarhus eller København? Eller Fårup Sommerland? Der findes SÅ mange fede steder rundt om i landet, som man gerne vil opleve mere end en gang. Nu skal du bare vælge, hvilket årskort du vil ønske dig.

7. En sprogrejse

En sprogrejse er den fedeste oplevelse for dig, der elsker at rejse og have det sjovt med andre. Du lærer nemlig mennesker at kende fra mange forskellige steder i hele verden, og det er derfor nemt både at finde udenlandske og danske venner, når du er af sted. Det giver et helt utroligt sammenhold på turen, og du vil helt sikkert skabe stærke venskabsbånd. Derudover er det jo bare fedt at opleve et andet land og lære et nyt sprog. Hvor kunne du tænke dig at komme hen? England, USA, Spanien, Frankrig eller Japan måske? De fleste sprogrejser foregår om sommeren, så du bruger ferien på det. Men man kan også vælge at tage på udveksling i et år, hvor man så går på high school i for eksempel USA.

Læs mere om

MegetMere