vælg konfirmationskjole
Reklame

Konfirmation: Dit stjernetegn viser, hvilken kjole der passer bedst til dig

AF ALLER CREATIVE STUDIO, REKLAME FOR LILLY 25. januar 2021
Du er på udkig efter den helt rigtige konfirmationskjole til din store dag, men du er stadig i tvivl om, hvilken kjolestil du skal gå efter...Bare rolig! Vi Unge er her for at guide dig. Læs med her og få et overblik over, hvilken konfirmationskjole der passer bedst til dig ud fra dit stjernetegn.

Foråret er lige om hjørnet og det samme er den søde konfirmationstid. Du sidder måske allerede nu og har en mindre krise over, hvad du skal have på til din store dag. Der findes tusindvis af muligheder, men hvilket konfi-outift passer lige netop dig? Måske er du til en lang kjole, en kjole med tyl eller glimmer – eller måske en fin buksedragt?

Med de mange muligheder kan det være svært at finde og vælge det helt perfekte outfit til den store dag. Men bare rolig - der er hjælp at hente – Vi Unge er nemlig dykket ned i hvert enkelt stjernetegn, og du kan nu søge hjælp hos stjernerne, når du skal beslutte dig for dit konfi-outfit.

Om du er til det minimalistiske, det girly eller det lidt mere afslappede look, vil dit stjernetegn afsløre - vi har nemlig fundet dét konfi-outfit, der passer bedst til dig ud fra dit stjernetegn.

Swipe løs i galleriet nedenfor, og bliv klogere på, hvad du skal have på til din konfirmation:

Konfirmation:Ditstjernetegnviser,hvilkenkjolederpasserbedsttildig

Løs konfirmationskjole
Modig, nysgerrig og elsker at planlægge Du elsker det behagelige og praktiske, men det må samtidig gerne se rigtig fint ud. Derfor er en kjole med et afslappet look til dig perfekt med et par fine hæle eller et par sneakers til. Find den hos Lilly.dk til 2.250 kroner lige her.
Foto: PR
Sejt sæt til konfirmation
Hviler i dig selv, nysgerrig og stædig Du hviler i dig selv og går ofte dine helt egne veje. Derfor er et romantisk sæt med fine bølgede detaljer lige noget for dig - og du kunne sagtens finde på at tage en cowboyjakke på til. Hele sættet kan købes hos Lilly.dk. Toppen koster 975 kroner og kan købes her, mens bukserne koster 895 kroner og kan købes her.
Foto: PR
Konfirmationskjole med fine detaljer
Kreativ, følsom og betænksom Du er kreativ og betænksom, og derfor er en anderledes og særlig kjole med detaljeret udskæringer og flæser helt perfekt til dig. Find den hos Lilly.dk til 2.199 kroner lige her.
Foto: PR
Trendy konfirmationskjole
Trendy, modig og kreativ Du er modig og tør kaste dig ud i nye trends før alle andre. Derfor passer en kjole med fine bølgede ærmer perfekt til dit stjernetegn, så dit konfirmationslook bliver afslappet med et trendy og cool twist. Find den hos Lilly.dk til 2.299 kroner lige her.
Foto: PR
Sejt konfirmationsoufit
Tålmodig, afslappet og rolig Du er afslappet og rolig, og det samme er dit konfirmationsoutift. Det vigtigste for dig er, at dit outfit er sødt og simpelt, men også at du føler dig megagodt tilpas i det. Find den hos Lilly.dk. Bukserne koster 895 kroner og kan købes her, toppen koster 599 kroner og kan købes her og blazeren, der fuldender ouftittet, koster 699 kroner og kan købes her.
Foto: PR
Fin konfirmationskjole
Livlig, energisk og en charmetrold Du er en rigtig charmetrold fyldt med energi! Derfor er en kjole, der både er sød og afslappet, helt perfekt til dig med et par fine høje hæle til. Find den hos Lilly.dk til 2.499 kroner lige her.
Foto: PR
Feminim konfirmationskjole
Omsorgsfuld, klassisk og 100 % familiemenneske Du elsker det klassiske og originale, og derfor er en simpel kjole med klassisk snit perfekt til dig. Samtidig skal din kjole være behagelig og afslappet, så du kan hygge dig i den med din familie på din store dag. Find den hos Lilly.dk til 1.899 kroner lige her.
Foto: PR
Nederdel til konfirmation
Kreativ, dramatisk og gavmild Du er både kreativ og dramatisk, og derfor er dette sæt, der mikser det romantiske og afslappede, helt perfekt til dig. Find det hos Lilly.dk. Nederdelen koster 1.295 kroner og kan købes her, og toppen med de fine pufærmer koster 999 kroner og kan købes her.
Foto: PR
Lang konfirmationskjole
Klog, perfektionistisk og eftertænksom Du elsker et cute og girly look, og derfor skal din kjole selvfølgelig have blonder og et feminint snit. Hvis du vil gå all-in, tilsætter du også et fint hårbånd. Find den hos Lilly.dk til 2.599 kroner lige her.
Foto: PR
Konfirmationskjole uden ærmer
Udadvendt, charmerende og afslappet Du er afslappet, har øje for god stil og er meget bevidst om, hvordan dit konfirmationslook skal se ud. Derfor er det afslappede boheme-look helt perfekt til dig på din store dag. Find den hos Lilly.dk til 2.499 kroner lige her.
Foto: PR
Konfirmationskjole med søde detaljer
Stædig, fantasifuld og tålmodig Du er stædig og elsker både et hyggeligt og afslappet look samtidig med, at der er tænkt over hver eneste detalje. En kjole, der er afslappet og sød, men samtidig har en masse fine og små detaljer, er helt perfekt til dig. Find den hos Lilly.dk til 2.299 kroner lige her.
Foto: PR
Blondekjole til konfirmation
Åben overfor andre, energisk og eftertænksom Du er udadvendt og energisk, og derfor er en cool kjole med en masse fine blondedetaljer helt perfekt til dig. Hvorfor ikke style den med et par cool sneakers? Find den hos Lilly.dk til 2.675 kroner lige her.
Foto: PR

Om LILLY
Vidste du at det danske firma LILLY har én af Danmarks største konfirmations kollektioner? I år bliver alle kjolerne syet på bestilling i Vejle, så du og alle landets andre konfirmander har mulighed for at få præcis det LILLY konfi-outfit, som du drømmer om.

Er du mere til at mixe og matche dit konfi-outfit? I år kan du i den nye LILLY konfirmations kolletion finde både bukser, nederdele, korsage toppe, tank tops, puf- eller sommerfugleærmer og meget mere – og det kan du alt sammen mixe og matche og derigennem finde din helt egen konfi-stil. Bliv inspireret lige her.

MestLæste