smykker til konfirmation
Reklame

3 smykker, du skal ønske dig til din konfirmation

Af reklame 14. marts 2019
Din konfirmation er noget helt specielt og helt sikkert en dag, du kommer til at tænke tilbage på med masser af glæde. De her tre smykker fra Pandora kan du bruge til hverdag og fest, og de er perfekte til din konfirmations-ønskeliste.

Konfirmationen er noget helt særligt, og du kommer kun til at opleve den én gang. Derfor er det en god idé at ønske dig noget, der altid vil minde dig om din store dag og de gæster, der var med til at fejre dig. Dine gæster ser også frem til din konfirmation, og de vil gøre deres bedste for at finde en gave, der passer perfekt til dig. Og derfor er det en god idé, at du ønsker dig noget, som alle kan være med på.

Hvad skal man ønske sig til sin konfirmation?

Det er oplagt at ønske sig smykker til sin konfirmation. De er ofte lidt mere personlige end så mange andre ting, og de kan bruges til både hverdag og fest – og så er det jo bare vildt hyggeligt, at et smykke kan minde dig om en, du holder af.

De her 3 Pandora-smykker er perfekte ønsker, når du skal konfirmeres. De kan både bruges sammen og hver for sig, og ringene fås både i rosaguld og sølv og kan derfor også mikses på kryds og tværs, hvis du synes, det er flottest sådan – eller du kan ønske dig den nuance, du er mest til.

Smykkerne kan også mikses med andre smykker, du allerede har, og det er jo megasmart! Og så er vi vilde med smykker, man kan sætte sit personlige præg på. Du kan for eksempel tage alle ringene på samme finger for et lidt vildere udtryk eller bruge vedhængene sammen for at fortælle noget personligt om dig.

Se smykkerne fra Pandora her:

Pandora Rose Wishbone Ringstack

Foto: Pandora

Find ringene her

Pandora Classic Cross

Foto: Pandora

Find vedhænget her

Pandora Family Heritage vedhæng

Foto: Pandora

Find vedhænget her

Klik her, og se mange flere gaveideer fra Pandora.

MestLæste