Ømme fødder, god musik, skrig, skrål og masser af (glædes)tårer. Den første koncert er en ret vild oplevelse – i hvert fald hvis man spørger vores læsere.

Her fortæller de, hvordan de oplevede deres første koncert – og du får et smugkig på, hvad du kan glæde dig til, når du en gang står med dine første koncertbilletter i hånden.

Læs også: Jeg har aldrig | Følt mig smuk

- Min første koncert var helt vildt fantastisk! Jeg sang med på alle sangene!

- Min første koncert var med en veninde til en Christopher-koncert! Vi kastede en bluse med vores Instagram-navne og telefonnumre op på scenen!! Han greb den og tog den på. OMG - det var så uvirkeligt! Vi elsker ham.

- Det var en One Direction-koncert sammen med min bedste veninde til min fødselsdag. Jeg troede aldrig, jeg ville komme med. Den var også bare virkelig festlig.

Læs også: Jeg har aldrig | Drukket alkohol

- Det var sindssygt fedt! Det var en koncert med Citybois og Christopher. Var sammen med nogle veninder, og vi havde det så sjovt, men jeg var smadret, da jeg kom hjem ved midnat.

- Min første koncert var med Lady Gaga, det var for sygt.

- Min første koncert var en Justin Bieber-koncert, og det var overdrevet fedt. Jeg skreg og sang med og hoppede rundt!

- Min første koncert var med mine idoler, et band der hedder R5. Det var så fedt, jeg sang med på alle sangene, hoppede, råbte og skreg. Det var en kæmpe oplevelse. 

Nogle gange går det altså HELT galt for stjernerne, når de optræder. Se nogle af deres vildeste scenekiks her: 

Stjernernes scenekiks