Måske er der en fyr fra skolen, du er lidt vild med, eller du har en ven, som du har lidt dybere følelser for. Men har han det på samme måde? Er han også vild med dig? Tjek de ti tegn her!

1. Han bliver lettere irriteret, når du begynder at snakke om drenge, der konstant sender dig snaps. Han ser dem nemlig pludselig som konkurrenter!

2. Han er begyndt at røre mere ved dig end normalt; lege med dit hår, gribe ud efter din talje og kramme dig i længere tid, når I siger farvel.

Læs også: Bliv klogere på drengesproget.

3. Han dropper gerne en aftale med gutterne for at læse lektier med dig. Han ved jo godt, at I alligevel kommer til at grine over sjove YouTube-klip og snakke om hende den skøre fra sidste fest.

4. Han er begyndt at kommentere dine ting på Facebook og Instagram mere end normalt - bare lige for at markere sig. Han vil gerne vise dine venner, at I faktisk er RET gode venner!

Læs også: Vil du have en sommerflirt?

5. Han er begyndt at give dig komplimenter og kigger ikke kun på dig - han betragter dig.

6. I skændes pludselig over små virkelig irrelevante ting - bare for at smile til hinanden bagefter og blive gode venner igen.

7. Han sender sms'er og snaps til dig sent om aftenen - bare lige for at høre, hvilken fest du er til, eller hvad du laver. Nogle gange virker sms'erne helt ligegyldige!

8. Han fortæller dig, at han fortryder det kys, som hende pigen fra overklassen så desperat plantede på hans mund sidste weekend. Bare for at få dig til at sige, at det er okay.

Læs også: Vis drengene din mest spændende side.

9. Han er hele tiden i nærheden af dig og kommenterer alt, hvad du gør. Han vil vide, hvad du snakker med din bedste veninde om og har pludselig ikke noget imod at høre om tøjkriser og sladder omkring andre piger.

10. Han sender dig "gode sange fra YouTube", som i virkeligheden handler om kærlighed!

Læs også: Scor ham i frikvarteret.

I galleriet herunder kan du se, hvad du kan lave med din forårsflirt!

Det kan du lave med din forårsflirt