Du har endelig scoret ham den søde, som du har crushet på, siden I legede i sandkassen i skolegården. Du er overlykkelig, og I svæver allerede på en lyserød sky af søde sms'er, hede kys og varme kram, inden det har ringet ind til første time.

Læs også: 5 kæreste-apps

Men er det nu også klogt at vise jeres stormende forelskelse frem i timerne? Få styr på do's og don'ts om kys og kram i klasseværelset her!

Ton det ned
Selvfølgelig skal I ikke skjule jeres forelskelse helt. Små kærtegn kan for eksempel sagtens være okay. Hvis din kæreste masserer dine skuldre, eller puster dig lidt i øret under timen, er der ingen skade sket. Men gem lige tungekysset og de dybe suk, til I har fået fri.

Husk dine veninder
Det er vildt nemt at blive lidt kærestekedelig, når du er nyforelsket. Det sker for de fleste, men det er især et problem, hvis både din kæreste og dine veninder går i din klasse. Hvis du kun så din kæreste om aftenen, ville du trods alt have hele skoledagen til at hænge ud med dine veninder! Så hvis hele din omgangskreds er i din klasse, er det vigtigt, at du sætter lidt tid af til dem alle.

Læs også: Søde ting du kan gøre for din kæreste

Tag hensyn
Det er fint nok at sende søde blikke til din kæreste i timerne, men sørg så vidt muligt for, at der ikke er andre end jer to, der bemærker jeres udvekslinger. Der er mange, der bliver ret utilpasse af andres ømme blikke og kærtegn, så tag hensyn.

Hold øje med hr. lærer
Det er virkelig et no go at snave foran din lærer! Det signalerer, at ingen af jer tager timen seriøst, og det kan altså give grimme udslag på karakterkontoen. Så gem som minimum jeres kæleri til frikvarteret.

Scor ham i det nye skoleår