Det er altså ikke så let bare at gå hen og sige hej til drømmefyren! Hvis du også er liiidt genert, når der er en sød fyr i nærheden, så prøv med nogle af de her tricks!

Grin af hans jokes
Drenge ELSKER, når piger synes, de er sjove. Næste gang han kommer med en kæk bemærkning, så smæk et stort grin på læberne - men uden at det virker falsk og kunstigt! Han vil helt sikkert lægge mærke til dig, når du griner sødt til ham. Men lad endelig være med at grine, hvis han falder over sin taske eller går ind i en dør! Hvis han ikke griner af sig selv, vil han heller ikke have, at andre gør det!

Læs også: Scor ham som på film

Få ros af dine veninder
Dine veninder kan være en stor hjælp, hvis du ikke helt tør score ham den søde på egen hånd. De kan nemlig hjælpe med at få ham til at lægge mærke til dig. Det eneste, de skal gøre, er at sige søde ting om dig, når de snakker med ham. Hvis han hører dem fortælle om, hvor dejlig, klog og sød du er, vil han da lægge ekstra godt mærke til dig, næste gang du er i nærheden.

Læs også: 6 spørgsmål, du ikke tør stille drenge

Send en sms
Mobilen er en helt genial opfindelse for dig, der er lidt genert! For det er da meget lettere at sende en sms til en sød fyr end at konfrontere ham i virkeligheden! Hvis du ikke vil gøre din flirt åbenlys, kan du starte med at skrive "Hvad fik vi for i dansk til i morgen?" eller "Ved du, hvornår det der arrangement i håndboldhallen starter?" Når han svarer på det, så sørg for at holde samtalen i gang og stille spørgsmål, som han skal svare på.

Læs også: Scor skolens nye fyr

Få en (hemmelig) date
Et supergodt scoretrick er at invitere drømmefyren på date - uden at han ved det! Hvis I for eksempel snakker sammen om en film, som I begge to godt kunne tænke jer at se, så er det bare med at spørge helt henkastet, om I ikke skal tage sammen i biografen sammen med et par venner og se den. Og sørg så lige for at komme til at sidde ved siden af ham i biffen …

Tjek galleriet for de bedste score-steder!

De bedste scoresteder