Julen er kærlighedens tid, og det er da også svært ikke at være lidt småforelsket i alt og alle, når man tænker på, at julen står på familie, venner, hygge og gaver - juhuu!

Men er du blandt dem, som er blevet forelsket i en vildt sød fyr i juletiden, så skal du læse med herunder. Din nye flirt kan nemlig blive til din nye kæreste, hvis du spiller dine kort rigtigt i julen …

Læs hans tegn

Giver han dig meget opmærksomhed, skriver I tit sammen, og ændrer han adfærd sammen med dig? Det er bare nogle af tegnene på, at han kan lide dig. Prøv at lægge mærke til hans opførsel, når I er sammen, eller den måde han skriver til dig på. Det er jo meget rart at være sikker på, han kan lide dig, inden du tager skridtet videre.

Tag testen: Er han mere end en ven?

Gør ham nysgerrig

Juleaftensdag er en af de bedste dage at overraske en sød fyr på. Lav derfor en aftale med ham om dagen - I kan gå en tur, eller bare mødes hos en af jer. Fortæl ham samtidig, at du har en gave til ham, men at det er en overraskelse - så bliver han vildt nysgerrig og vil glæde sig vildt til at se dig.

Læs også: 20 ting drenge ville ønske, du vidste

Den rigtige gave

Gaven behøver hverken være dyr eller tidskrævende. Tænk over, hvad I har snakket om de sidste par dage. Han har måske fortalt dig, at han er helt vild med guldkarameller, eller måske er han glad for superhelte? Tænk over, hvad han kan lide, og find en lille gave som passer - gaven er nemlig ikke den vigtigste brik i din plan.

Tjek også: 30 julegaver til kæresten

Åben dit hjerte

Når I mødes, giver du ham gaven - ikke med det samme, men efter samtalen om vejret og "hvordan har din dag været?". Han forventer meget, men husk at gaven kun er en slags icebreaker for, hvad der virkelig er på din dagsorden: At fortælle ham, hvad du føler for ham.

Spørg ham ikke, om han vil være kærester, hvis I næsten lige er begyndt at flirte, men fortæl ham hellere, at du er glad for at være sammen med ham, og at du håber, du kommer til at se meget mere til ham i fremtiden. Det er en sød måde at fortælle ham, at du godt kan lide ham og gerne vil have ham for dig selv. Han vil helt sikkert blive superglad for din overraskelse, og du får den bedste start på juleaften.

Pst! Har ud svært ved at fortælle om dine følelser face-to-face? Så skriv det i et brev, som han kan læse foran dig.

Læs også: Gode kyssesteder i julen

Hvad er det sødeste, en fyr har gjort for dig?