Der er ret mange lækre fyre i fitnesscentrerne, men det kan godt være svært at få kontakt til dem. Derfor har vi samlet et par tips, som kan hjælpe dig på vej til en date med mr. Fitness.

Tjek ham ud

For det meste træner drenge altid med en ven eller flere, så derfor burde det være rimelig nemt at få øjenkontakt til en af dem, imens de træner. I mellem dine egne øvelser skal du kigge over mod dem, og så snart du fanger en af drengenes opmærksomhed, skal du smile sødt, holde blikket lidt og så fortsætte din egen træning. Gør det gerne et par gange, så de fanger din interesse.

Læs også: Du ved du er forelsket når ...

Drenge der går i fitnesscenter, gør det jo for at blive stærkere og større, og derfor har de slet ikke noget i mod opmærksomhed fra piger. Jo mere, jo bedre!
Er fyren alene, kan det godt være lidt svært at få kontakt til ham, men det er der heldigvis også en plan for.

Spørg om hjælp

Et fitnesscenter er nok det letteste sted at komme i kontakt med fyre. Alt du skal gøre er at spørge om hjælp. Den ene måde, du kan gøre det på, er, at du har en øvelse, som er blevet lidt hård, og at du derfor skal have hjælp til at tage de sidste gentagelser. Ingen siger nej til at hjælpe andre i et fitnesscenter, da de selv ved, hvor irriterende det er ikke at kunne klare de sidste to til tre gentagelser - specielt drenge, og hvem vil ikke gerne hjælpe en sød pige i nød?

Læs også: 10 drengetyper du gerne vil score

Er du sammen med en veninde kan det selvfølgelig være svært at spørge om hjælp, da du bare kan få hjælp af hende, men så kan du i stedet spørge om hjælp til en øvelse. Det kan enten være, at han er i gang med en sjov øvelse, du vil prøve (ja, eller lader som om, du vil) eller en bestemt muskelgruppe, du gerne vil træne. Prøv med: "Org, den øvelse ser god ud. Kan du lære mig den?" eller "Jeg vil gerne træne min mave. Kender du en god øvelse?". Drenge elsker at lære fra sig!

Læs også: 9 ting du ikke skal sige til en dreng

Start flirten

Nu har du taget kontakt til fyren, og så kan du ligeså godt spørge om hans navn. Fortsæt din træning, og fortsæt med tjekke ham ud en gang i mellem - gerne så han opdager det. Han må gerne vide, at du er lidt interesseret i ham - husk på, drenge elsker opmærksomhed. Nu har du varmet ham lidt op, og derfor burde det slet ikke være et problem at få fat i hans nummer. Prøv med: "Hey, det var supersødt af dig at hjælpe. Jeg tænkte på, om jeg ikke måtte få dit nummer?". Når nummeret er i hus, kan du selv vælge, hvor flirten skal fortsætte…

Læs også: 10 sms'er du kan sende til ham den søde

Husk på …

… at fyrenes parader er nede, når de er i et fitnesscenter. Ingen ser godt ud i ansigtet, når de løfter tunge vægte, og den lille usikkerhed kommer til din fordel. Det sidste han forventer, er nemlig, at en sød pige vil i kontakt med ham, og selv om det måske kan komme som en overraskelse for ham i starten, så vil han helt sikkert kunne lide det.