Drømmer du også om at score en sød fodboldspiller? Måske har du helt tjek på, hvordan du skal score ham. Måske ikke. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer til at kalde ham din helt egen, så får du svaret her!

Se ham træne

Ved du, hvor han går til fodbold? Så tag derud med en veninde og se på, imens han træner. Han vil helt sikkert få øje på dig og føle sig smigret. Fyre elsker, når pigerne lægger mærke til dem, og bliv ikke overrasket, hvis han kaster sig ud i nogle vilde driblinger for at imponere jer! Det er et godt tegn!

Kom til kampene

Vær 100 procent til stede, når det virkelig gælder. Tag med, når hans hold spiller, og hep på ham fra sidelinjen. Efter kampen er det også en god idé at gøre opmærksom på dig selv. Ros ham, uanset om hans hold vandt eller ej. For eksempel ved at sige: "Du spillede bedst!"

Læs også: 7 lækre EM-spillere

Lær holdene at kende

Når han selv spiller fodbold, har han helt sikkert også et favorithold. Find ud af, hvad hans yndlingshold er, og lær det at kende. Hvis han elsker FC Barcelona, kan det for eksempel være godt at vide, hvem Messi er - så har du nemlig noget, du kan snakke med din fodboldfyr om, når du møder ham.

Få ham til at træne dig

Er der noget, en fyr kan lide, så er det at føle, der er brug for ham. Giv ham en mulighed for at være hjælpsom, og spørg, om han ikke vil lære dig et par tricks med bolden. Du kan også spørge, om han kan lære dig, hvordan man bedst skyder på mål.

Læs også: Nik & Jay: EM-sangen bliver en klassisker

Spil med ham

Hvis I spiller fodbold sammen til idræt, er der også gode muligheder for at gøre indtryk. Du kan "komme til" at løbe ind i ham. Ups! Men så kommer du jo til at røre ved ham, og han lægger mærke til dig - nice!

Pøj pøj med at score ham og god kamp!