Hjælp, hvordan flirter man med en dreng, der er genert? Det kan godt være lidt svært at få gang i en flirt med en stille og genert fyr, fordi det ikke ligger til hans personlighed at være udadvendt og snakkesalig.

Læs også: Scor ham efter hans type

Men med et par smarte tricks kan du sagtens få fingrene i den generte fyr. Læs her, hvordan du gør!

Tag det første skridt
Hvis du er blevet lidt lun på en genert fyr, skal du ikke regne med, at han kommer til dig. Måske er du vant til, at det som regel er drengen, der tager det første skridt og skriver først, men med den generte fyr er det helt anderledes. Du er nødt til at vise
ham, at du er interesseret ved at tage det første skridt. Hvis han også er interesseret, er han højst sandsynligt vildt nervøs for at blive afvist, og derfor har han brug for et tegn fra dig.

Gå langsomt frem
Når det så er sagt, så er det mindst lige så vigtigt, at du ikke går for hurtigt frem med den generte fyr, når du først har taget det første skridt. Giv ham opmærksomhed og bekræftelse ved at smile sødt til ham eller starte en samtale med ham, men lad være med at gå alt for hurtigt frem med det samme. Giv ham lidt plads, så han har en chance for at reagere på din flirt.

Læs også: Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

Spørg!
Generte fyre har tit vildt svært ved at finde på noget at sige. Hold samtalen i gang ved at spørge interesseret ind til de ting, han fortæller. Selv de mindste spørgsmål om hans liv, som, du måske synes, virker åndssvage, vil få ham til at føle sig mere tryg og tilpas i dit selskab.

Hold øje med hans kropssprog
Det kan være rigtig svært at aflæse den generte fyrs signaler, fordi han ikke siger så meget. Men faktisk kan du lure ham ved at aflæse hans kropssprog! Kropssproget er nemlig så underbevidst, at selv generte fyre har svært ved at skjule det. Kigger han væk, hver gang du kigger på ham, eller rykker han tættere på dig, mens I taler? Så er der gode chancer for, at han er lige så vild med dig, som du er med ham!

Tyd hans sms’er