Har du fået nummeret på dit crush? Og vil du gerne skrue lidt op for charmen (og varmen) i jeres beskeder? Så prøv at flirte lidt mere i dine SMS'er til ham. Tjek vores guide til at flirte på SMS her - men pas på: De her tips kan være meget effektive!

Læs også: Scor på dine SMS'er

1. Gør det kort
Sørg for, at dine beskeder er korte og præcise. På den måde er det lidt mystisk for ham at læse, og han vil sidde tilbage med nogle spørgsmål, han gerne vil have svar på. Det gør det spændende for ham.

2. Brug hans navn
Det bliver mere personligt og privat, når du skriver hans navn i dine beskeder. Og det er jo kun et plus, at samtalen føles mere intim, når du gerne vil flirte med ham.

3. Giv ham komplimenter
Skriv søde ting til ham og om ham. Han vil blive glad for opmærksomheden - og måske gøre sig endnu mere umage over for dig. Men gør det ikke for tit - han skal ikke overtage styringen.

4. Slap af
Hvis han ikke svarer med det samme, så lad være med at blive ved med at sende beskeder. Det vil få dig til at fremstå desperat, og hvem er interesseret i en klister-Marie, der ikke vil lade ham være i fred?

5. Fortæl ham, at du tænker på ham
Selvfølgelig skal du ikke skrive til ham, hver gang du tænker på ham, hvis du tænker på ham hvert minut - men han og hans ego vil blive glad for at vide, at du husker ham.

Læs også: Hvornår skal du SMS'e ham?

6. Brug emojier
Du kan bruge emojier til at understrege dit humør - på den måde kan du få din sms til at fremstå præcis så sjov og flirtende, som du vil. Men pas på med at overdrive - der behøver ikke være emojier efter hver eneste sætning.

7. Undgå forkortelser
Skriv "jeg" i stedet for bare "j", og sørg i det hele tager for ikke at forkorte for mange af dine ord. Det vil vise ham, at du har gidet bruge tid på din besked - og altså gider bruge tid på ham.

8. Stil søde spørgsmål
Vis ham, at du er interesseret i ham ved at spørge til hans dag. Du kan sagtens spørge, hvad han har lavet i dag, eller om han har haft en god dag, men stil ikke for mange spørgsmål, så han føler, han er i forhør.

9. Del interesser
Skriv med ham om jeres fælles interesser. På den måde skaber i et bånd mellem jer. Hvis I for eksempel begge to er vilde med Lukas Graham, kan du referere til nogle sangtekster eller foreslå, at I tager til koncert sammen en dag.

10. Vær kreativ
For at fastholde hans interesse, må du holde samtalen kørende. Sørg for, at det ikke bliver kedeligt - find på nogle sjove ting at tale om, eller start en lille gætteleg.

11. Hold ham hen
Sørg for engang i mellem at afslutte samtalen, så han ikke tror, du bruger al din tid på at sidde og skrive til ham. Skriv for eksempel, at du lige skal være sammen med en veninde, men at du vil vende tilbage senere. Du kan også lægge op til, at det er ham, der skal skrive til dig - hvis han gør det, er han klart interesseret.

Drengene kan godt lide opmærksomhed, men sørg for ikke at give dem for meget, så du stadig virker lidt svær at få fat i - det holder det spændende.

God fornøjelse!

Læs også: 6 sikre flirteråd på SMS

Herunder kan du læse, hvordan du kan tyde dit crush' sms'er!

Tyd hans sms’er