Når du møder en sød fyr, så vil du helt sikkert gøre alt for, at han skal synes, du er en helt fantastisk kæreste. Her får du råd til, hvordan du bliver en rigtig god kæreste.

Sådan bliver du en god kæreste:

Lad vær med at bestemme over ham
Fyre hader, hvis deres kæreste begynder at bestemme over dem. Helt ærligt, ville du ikke også hade, hvis han begyndte at bestemme, hvad du skulle have på af tøj, hvor tit du skulle være sammen med veninderne osv.?

Tag testen: Er du klar til din første kæreste?

Fortæl ham, hvad du føler
Selv om han måske er lidt rå og cool, så kan han altså godt lide at høre, hvad du føler for ham. Drenge synes også, det er skønt at høre, at de er fantastiske og dejlige - og selvfølgelig også, at de er seje!

Lad ham være sig selv engang imellem
Det er skønt at være sammen med sin kæreste, men det er altså også vigtigt, at I ikke er sammen døgnets 24 timer. Sørg for, at I begge to er sammen med jeres venner eller alene engang imellem, for så undgår I at bliver trætte af hinanden, og så er det bare endnu mere skønt, når I endelig ses.

Husk at han er din kæreste - ikke din veninde
Man kan godt komme til at dele alt med sin kæreste, men tænk på, at der er nogle ting, som måske er bedre, du deler med dine veninder - for eksempel shopping og alle de gode tøsefilm. Husk også, at han er en dreng, og drenge tænker altså ikke altid, som piger gør.

Læs også: Er min kæreste overhovedet vild med mig?

Gør kun det, som I begge to har lyst
Det er ikke sjovt at blive tvunget til noget, og derfor skal I kun gøre det, som I begge to har lyst til og selvfølgelig acceptere, at den anden siger nej. Det gælder både sex, fritidsinteresser, film I skal se og alt det andet, I laver sammen.

Hold på hans hemmeligheder
Han skal vide, at han kan stole på dig, og derfor skal du kunne holde på hans hemmeligheder. Ikke noget med at fortælle dem videre - heller ikke selv om det kun er til din mor, søster eller bedste veninde. Niks, den går ikke!

Husk at han også har pigevenner
Han må altså gerne være sammen med sine pigevenner eller snakke med andre piger, selv om han har dig. Husk på, at han jo er kæreste med dig, fordi det er dig, han gerne vil være sammen med!

Herunder kan du læse tegn på, at du er for kærestekedelig!

6 tegn på du er (for) kærestekedelig