Vi elsker de sociale medier, men vi kan altså ikke komme uden om, at der af og til kan opstå nogle virale trends, som er, for at sige det lige ud, SYGTdumme!

Det gælder blandt andet trenden ”The A4 waist challenge”, som handler om, at du skal placere et stykke A4-papir foran din talje – altså nærmest holde papiret lodret på maven. Hvis taljen så ”forsvinder” bag papiret, er du slank ”nok” og har, ja … ”vundet”! Uuuf …

Læs også: Har du et realistisk syn på din krop?

Challengen begyndte faktisk allerede i februar, hvor flere piger på nettet begyndte at sammenligne deres krop med et smalt stykke papir.

Vi forstår slet ikke den her trend, for mennesker er bygget meget forskelligt, og det er nok de færreste, som har en så lille talje, som den her lille udfordring kræver. Og af den grund er der da ingen grund til at gøre noget så fjollet som det her til et mål … Og det kan jo endda være farligt, hvis man prøver at opnå det.

Læs også: Bliv ven med din krop 

Så vi siger: UD med talje-trenden her … i stedet går vi ind for det her nice billede, som et smykkefirma har lagt op i kampen med den virale kropstrend.

Her har vi samlet en masse facts om kroppen:

Facts om kroppen