Interesserer drenge sig kun for fodbold? Du tænker måske, at det kan være megasvært at komme i snak med fyrene, hvis ikke du ved noget om eller interesserer dig for fodbold. Men hey - der er en masse andre ting, du kan snakke med fyre om - se bare her!

Læs også: Scor ham som på film.

Venner
Det er altid en god idé at tale om jeres fælles venner - altså ikke som i, at I skal bagtale dem! Det gør det nemmere at snakke med fyren, når I kender de samme mennesker og har noget tilfælles.

Fester
Drenge elsker ligeså meget at feste sammen med vennerne, som du gør. Snak om fester, I har været til sammen, spørg ind til en fest, han var med til, men hvor du ikke kunne komme, eller inviter ham med til en fest!

Sport
Det kan godt være, du ikke ved noget om fodbold, men måske ved du noget om en anden sportsgren? Mange drenge synes, at det er fedt at se sport, så du kan også spørge ind til håndbold, cykling, fitness, basketball eller andre sportsgrene.

Læs også: Læsernes digte om kærlighed.

Fritidsinteresser
Det kan være, han elsker skiferier og er for sej til at stå på ski, eller at han altid står på skateboard eller inliners. Måske har han været nogle vilde steder på ferie, eller er god til at tegne og måske laver flotte graffiti-tegninger - det er oplagt at spørge ind til!

Skolen
I skal selvfølgelig ikke snakke om kedelige lektier, men går I på den samme skole, er der jo en masse at snakke om; venner, sjove arrangementer på skolen, frikvarterene, sjove projektuger og meget mere.

Musik
Måske hører han ikke samme musik som dig, men spørg ind til, hvad han lytter til for tiden - måske bliver du inspireret.

Læs også: Scor skolens nye fyr.

Film
Hvilken film kan han anbefale? Hvad er den sidst film, han har set i biffen - og den næste, han skal se? Drenge elsker også at tage i biffen og se film, så det er et oplagt emne at tale med ham om!

I galleriet kan du læse om 10 ting, drenge elsker at få at vide!

10 ting drenge elsker at få at vide