Øv! Du har skrevet til dit crush på Facebook, og du kan se på det lille flueben nederst i samtalen, at han/hun har set din besked for flere timer siden. Hvorfor er det så lige, at du ikke har fået et svar endnu?

Læs også: 10 mega-irriterende ting, drenge siger

Det er supernederen at vente på svar fra dit crush, og det kan være rigtig svært at lade være med at bombardere ham/hende med flere beskeder for at få svar. Men er det nu smart? Læs med her, hvor vi guider dig til, hvad du skal gøre, når dit crush ikke svarer på dine beskeder.

Drop "Hallo?"-beskederne
Hvis dit crush ikke svarer på din besked, kan det være fristende at sende en "Hallooo?"-besked - eller flere! Men pas på, for du kommer hurtigt til at virke desperat, hvis du sender alt for mange beskeder i træk. Og det er noget, der skræmmer de fleste drenge og piger langt væk! Undgå for alt i verden også vrede beskeder, hvor du sviner ham/hende til. Det er aldrig endt godt.

Giv ham en chance
Giv dit crush en chance for at svare! Det kan jo være, at han/hun er til fodbold, tager en lur eller bare ikke har tid til at svare lige nu. Det kan også sagtens være, at han/hun ikke aner, hvad han/hun skal skrive til dig og derfor er ekstra længe om at svare.

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms

Hvor længe skal man vente på svar?
Det kan være svært at vide, hvor lang tid man skal vente, før man skriver igen for at høre, hvorfor man ikke får svar. Hvis din sidste besked indeholder et spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så vent et par timer, før du skriver igen. Hvis din besked ikke var et spørgsmål, eller indeholdt noget der skal tages stilling til, bør du vente en dag eller to, før du tager kontakt igen.

Tal med dit crush
Hvis du ikke har fået svar længe, kan det være en god idé at tale med dit crush ansigt til ansigt - især hvis I ligefrem er eller har været kærester. Spørg stille og roligt, hvorfor han/hun ikke svarer. Men lad lige være med at tage hjem til ham/hende eller møde op de steder, hvor du ved, han/hun hænger ud. Det er lidt creepy. Tal i stedet med ham/hende i skolen, i klubben eller hvor I normalt ser hinanden.

Læs også: Hvis bare fyre forstod...

Kom videre
Hvis dit crush stadig undgår dig og ikke svarer på dine beskeder så træk på skuldrene og kom videre. Vis ham/hende, at du har bedre ting at tage dig til end at vente på, at du får et svar. Hvis personen ikke synes, at du fortjener svar på dine beskeder, så fortjener han/hun bestemt ikke dig.

Herunder kan du læse 10 ting, vi elsker ved drenge!

10 ting vi elsker ved drenge