Der er noget ved det forbudte, der kan være ret fristende. Man vil have det, man ikke kan få, og derfor er det også helt naturligt at blive forelsket i fyre, som man ikke kan eller må være sammen med. Men desværre er det også vildt svært at give slip på en forelskelse, hvor umulig den end er.

Læs også: De bedste tudefilm til kærestesorger

Hvis du er håbløst vild med en fyr, som du bare ikke må være forelsket i, så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kommer over dit crush.

Hjælp, jeg er forelsket i min venindes kæreste!
Av, den er virkelig svær! Hvis du er vild med din venindes kæreste, er det ekstra-hårdt for ikke nok med, at du ikke kan få ham, så skal du også se ham være helt glad i låget og forelsket i din veninde. Samtidig kan du også risikere at blive vidne til deres kærlige kys og kram, og det vil stensikkert gøre ondt helt ind i hjertet! Det eneste, du kan gøre, når du har et crush på din venindes kæreste, er at forsøge at undgå at se ham så meget som muligt. Jo mindre du ser ham, jo hurtigere vil du glemme ham.

Læs også: Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

Hjælp, jeg er forelsket i min storebrors ven!
Det er vildt tricky at være forelsket i sin brors ven, for risikoen for at han bare ser dig som sin vens irriterende lillesøster er desværre ret stor. Hvis det ikke er tilfældet, har forelskelsen faktisk et vist potentiale! Din bror synes måske ikke, at det er superfedt i starten, men han skal nok vænne sig til tanken om, at hans ven dater hans søster. Tænk bare på Harry Potter og Ginny Weasley!

Hjælp, jeg er forelsket i min eks-kærestes bedste ven!
Her skal du virkelig passe på, hvor du træder. Med mindre både du og din kæreste er fuldstændigt ovenpå efter jeres brud, og ingen interesse har i at date hinanden igen overhovedet, så er din eks-kærestes bedste ven altså off-limits!

Læs også: Gode steder at møde en fyr

Hjælp, jeg er forelsket i min lærer!
De fleste, der har haft en nogenlunde ung og pæn lærer, har prøvet at crushe lidt på vedkommende. Det er helt naturligt, fordi din lærer ofte vil virke meget mere moden end drengene på din egen alder. Men virkeligheden er altså en anden, end den du ser i "Pretty Little Liars", hvor Aria og Mr. Fitz dater næsten uden problemer. Din lærer er med garanti på ingen måde interesseret i dig, og hvis han er, er der noget helt, helt galt. Så drop crushet på din lærer hurtigst muligt!

Herunder kan du læse stjernernes bedste kærlighedsråd!

Stjernernes bedste kærlighedsråd