Hvis du mangler ideer til, hvad du skal købe til ham fyren, så se med her, hvor vi har samlet 10 gaveideer til ham.

1. Drenge kan altid bruge en deodorant, så hvad med at købe en cool og sporty deodorant fra enten Hummel eller Kappa? Deodoranten på billedet er fra Hummel og koster cirka 49,75 kroner.

2. De fleste fyre går rigtig meget op i deres hår, så denne super gode hårvoks fra Stuhr kan ikke slå helt fejl. Du kan også købe shampoo fra Stuhr, som er beregnet til at vaske voksen ud af håret!

3. Film! Drenge elsker at se film ligesom os piger, så hvad med at give ham nogle sjove dvd'er, for eksempel "Kick-Ass", "Bytte Bytte Købmand", "Klovn", eller "Tømmermænd i Vegas"?

4. Giv en oplevelse! Hvad med at give en tur i biografen, eller et gavekort til et stand-up show. Du kan kigge på www.kino.dk og www.billetnet.dk, og se om du kan finde noget sjovt.

Læs også: Inviter ham på den perfekte date.

5. Hvis fyren er til fart og forlystelser, kan du give ham et årskort til Tivoli, så han kan tage derind hele året rundt - måske inviterer han dig med! Læs mere på www.tivoli.dk.

6. Musik! Hvad med at give ham en cd med hans yndlingsband eller et gavekort til iTunes, så han kan downloade lige de sange, han gerne vil have.

7. Tøj! Du kan selvfølgelig også give et par seje boksershorts eller en vildt cool T-shirt. Det kan han altid bruge! T-shirten er fra Gio-Goi til 199,75 kroner. Køb den her: www.smartguy.dk.

8. Vintergear. Hvad med at give ham en hue eller et halstørklæde? Hvis han skal på skiferie, kan du måske også købe et par skibriller. Det vil han helt sikkert blive glad for. Skibrillerne er fra Jamp og koster 300 kroner. De kan købes i Sportmaster.

9. Computerspil. De fleste drenge elsker at spille. Så giv ham et spil til hans computer, Playstation, Nintendo Wii eller til den spilkonsol, han nu har. Der er masser af spil at vælge imellem og noget for enhver smag.

10. Du kan faktisk finde nogle rigtig seje ure til næsten ingen penge. For eksempel et af de super seje ure fra Komono, som du kan se her!

Læs også: Kærestedate for under 200 kroner.